Jump to content

Kluska by Wrona

Wrona

Recommended Posts

Siemka :) Fajnie że działasz :thumbsup: I kolejna kobieta na pokładzie :zeby:

• Like 1

Witamy witamy :)

Powodzenia w dopieszczaniu i żeby Ci zapału nie brakło roboty przy niej :thumbsup:

1 godzinę temu, bartek05395 napisał:

Witamy witamy :)

Powodzenia w dopieszczaniu i żeby Ci zapału nie brakło roboty przy niej :thumbsup:

Dziękuję mam nadzieję że nie zabraknie bo chce żeby miała dożywocie u mnie ?

Też tak bym chciał ze swoją, ale jak to się mówi 

Życie pisze różne scenariusze :rolf3:

Moja też miała mieć dożywotkę a tu pyk i zmieniłem w ciągu pół roku całą stajnię na bmw :lol:

• Haha 1

1 godzinę temu, Aros napisał:

Moja też miała mieć dożywotkę a tu pyk i zmieniłem w ciągu pół roku całą stajnię na bmw :lol:

Ja na ten moment nie widzę siebie w niczym innym niż w B ale wiadomo coś innego też niedługo trzeba będzie poszukać 

2 godziny temu, Grabarz napisał:

Jasne ladniej wygladalo :P

Wiem ale przy recaro zaczęło to już dziwnie wyglądać ?

• Like 1

Dzisiaj powalczyłam trochę z drobnymi szczegółami [emoji28] czyli wymiana schowków maskownicy od bezpieczników i kratki niby nic a cieszy oko http://s3.eu-north-1.amazonaws.com/omegaelite.pl/eu-north-1/monthly_2021_08/IMG_20210807_104059.thumb.jpg.2f48eb213a88d1748d9efeb7c5b5e702.jpghttp://s3.eu-north-1.amazonaws.com/omegaelite.pl/eu-north-1/monthly_2021_08/IMG_20210807_104033.thumb.jpg.a0ef1c660a091cc07eb2ca99c30d53eb.jpghttp://s3.eu-north-1.amazonaws.com/omegaelite.pl/eu-north-1/monthly_2021_08/IMG_20210807_143121.thumb.jpg.54c55bb2c491fdb4b5d664766a1adf5d.jpghttp://s3.eu-north-1.amazonaws.com/omegaelite.pl/eu-north-1/monthly_2021_08/IMG_20210807_143134.thumb.jpg.cb6a0c2ed963f4358f43d42d97fb3c8a.jpg

Do tego przy wymianie schowka kierowcy znalazłam takiego przypalonego kwiatka możliwe że to reszta po przycisku odcięcia zapłonu i przyczyna czemu śmierdzi czasem palonym plastikem 
http://s3.eu-north-1.amazonaws.com/omegaelite.pl/eu-north-1/monthly_2021_08/received_888797445370410.thumb.jpeg.34f26adfd3a40223718ccc5e6ec93465.jpeg
Teraz na swoją kolej czekają boczki do połatania i założenia razem z karbonem  *jeśli ktoś ma na pozbycie gałkę albo kierownice w karbonie chętnie przygarnę [emoji16]*

Mam od B ori irmiego w stanie dobrym bo do ideału brakuje[emoji1]e92e3c9ca0e8ba97d27756a9544db680.jpg

Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka

Jasne doły mają swój urok :)

• Like 2

• 3 weeks later...

Dzięki @Skroba wczoraj za wlepe i mam nadzieję że się kiedyś doczekam dużej różowej wlpey na szybę ?IMG_20210829_124013.thumb.jpg.089b23d15e505c03d4ff9982b5df4882.jpg

• Like 4

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Skąd wy bierzecie pieniądze na takie 'pierdoły' jak w omedze trzeba zrobić tyle grubych i potrzebnych rzeczy :lukary:

Detale a cieszą :thumbsup:

• Like 3

Godzinę temu, Dolot napisał:

Skąd wy bierzecie pieniądze na takie 'pierdoły' jak w omedze trzeba zrobić tyle grubych i potrzebnych rzeczy :lukary:

Detale a cieszą :thumbsup:

Akurat kierownica już jakiś czas leżała i się kurzyła bo nie było czasu i chęci przez pogodę ją zmienić ?

A omegę na wiosnę czeka grubszy remont jeżeli dobrze wyjdzie więc narazie było można się bawić środkiem ?

Detale a cieszą [emoji106]
My to sie chyba starzejemy i juz za dlugo mamy te omegi [emoji16]
  • Like 2

34 minuty temu, Wrona napisał:

Akurat kierownica już jakiś czas leżała i się kurzyła bo nie było czasu i chęci przez pogodę ją zmienić ?

A omegę na wiosnę czeka grubszy remont jeżeli dobrze wyjdzie więc narazie było można się bawić środkiem ?

U mnie kierownica też leży, ale nie ma siana żeby dać ją do obszycia, bo jest pełno ważniejszych rzeczy :masakra:

32 minuty temu, Grabarz napisał:

My to sie chyba starzejemy i juz za dlugo mamy te omegi emoji16.png

Czy ja już należę do tych starych Panie Kolego? :lukary: jeśli chodzi o staż to chyba można mnie podpiąć :lukary:

• Like 1

No i sam sobie odpowiedzales na pytanie, malo jest nas ktorzy modza i uzywaja omy jako daily stad te koszty [emoji16]

• Like 2

Czy ja już należę do tych starych Panie Kolego? :lukary: jeśli chodzi o staż to chyba można mnie podpiąć :lukary:
Dolot, obszycie kierownicy u @chrościu 200zł i wygląda bardzo dobrze więc to nie jest duża kasa

Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.