Wrona Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Hej kupię tulejke pod gałkę z karbonem ewentualnie razem z gałko *zdj o co mi konkretnie chodzi* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Ktoś tego nie wytoczy jeśli masz na wzór? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 W dniu 24.09.2021 o 18:13, Ricardo napisał: Ktoś tego nie wytoczy jeśli masz na wzór? Właśnie o to chodzi że kupiłam gałkę z karbonu i przyszła bez tego i upominałam się o to i dostałam zdjęcie od typa od którego to kupiłam i na tym do dziś się rozmowa zakończyła bo mi już nie odpisuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 7 minut temu, Wrona napisał: Właśnie o to chodzi że kupiłam gałkę z karbonu i przyszła bez tego i upominałam się o to i dostałam zdjęcie od typa od którego to kupiłam i na tym do dziś się rozmowa zakończyła bo mi już nie odpisuje Rozumiem. Jakby były wymiary to spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 1 godzinę temu, Ricardo napisał: Rozumiem. Jakby były wymiary to spoko Wiesz wtedy to problemu by nie było bo bym powiedziała chłopakowi i by mi zrobił ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 41 minut temu, Wrona napisał: Wiesz wtedy to problemu by nie było bo bym powiedziała chłopakowi i by mi zrobił ? To szukać nawet żeby ktoś wymierzył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts