Konik Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Witam. Problem taki że tył trze o asfalt kiedy przy większej prędkości wjadę w jakieś zagłębienie. Tak samo przycieram na policjantach,nawet gdy sam jadę. Nie wyobrażam sobie jazdy z pasażerami. To wina amorów czy sprężyn? Czy wszystkie omegi tak mają? Czytałem o wkładaniu na tył sprężyn od kombi ale jakoś mnie to nie przekonuje. Może poradzicie jakies amory i sprężyny żeby nie bać się zabrać pasażerów w trasę. No i żeby ich cena nie była wartości omegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Omega nie jest obniżona? Może sprężyny popękały i auto siadło? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Jeśli jest na serib to już się wszystko z użyło sprężyny amory może też ja miałem podobnie ale wsadziłem gumę pod sprężynę stylu i problem znikł z dobijaniem ewentualnie zmiana sprężyn tylko jak już byś miał kupisz to takie jakie masz tylko HD są twardsze od zwyklychWysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Kupiłem kiedyś KYB i była masakra. to co właśnie piszesz. Po taniości kupiłem oryginały używane i ręką odjął. Fakt, że felga 15 jest mała ale 18 nic nigdy nie dotknąłem. Amory raczej nie mają nic do rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts