harley6665 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Witam. Poszukuję porady od znawców ów wspaniałego pojazdu na temat czujnika położenia wałka rozrządu. Niestety mój czujnik który mam w aucie wyrzuca błędy na desce rozdzielczej... (podłączany komputer z oprogramowaniem Febi Bilstein) Byłem we dwóch sklepach lecz nie potrafią mi pomóc bo "sama chińszczyzna" na półkach. Proszę o pomoc w doborze czujnika który jest dostępny na rynku, oczywiście takiego który będzie działał. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 (edited) a cóż to za błędy wyrzuca na tej desce rozdzielczej i w którym miejscu tej deski ? Edited October 10, 2021 by robert514 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harley6665 Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 Pomarańczowa ikonka z silnikiem. Wczoraj zmieniony był rozrząd jeśli to ma jakieś znaczenie. Jak na razie cisza z błędami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts