JrzyG Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 sprzedam omegę B 3,2 benzyna w całości . Silnik w znakomitym stanie po 260 tys. Skrzynia automatyczna( wymaga wymiany oleju i filtra). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 No to dajemy czas do jutra do konca dnia na poprawienie ogłoszenia, musimy trzymac sie jakis zasad, jest szablon inaczej temat leci do kosza. Proszę autora o uzupełnienie informacji, dodanie zdjec i jak najwiecej szczegółów sprzedawanego auta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 W dalszym ciągu brak konkretów tj.: zdjęć, opisu i ceny. Poprawić ogłoszenie albo pójdzie do koszaWysłane z mojego S10+ przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Do wieczora czas na poprawienie ogłoszenia jeśli nie będzie poprawione idzie do kosza Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JrzyG Posted November 18, 2021 Author Share Posted November 18, 2021 Nadwozie kombi, nowy akumulator, cena 2000 złotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Jakieś foty auta bo jak na razie widzimy tylko silnikWysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JrzyG Posted November 18, 2021 Author Share Posted November 18, 2021 Jak mogę dodać więcej foto do mojego ogłoszenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Jak z kompa możesz je edytować lub pod tematem tak jak teraz piszesz możesz dodać dalej foto i opisWysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Zachęcamy do używania poniższego szablonu sprzedaży: Nazwa: Opis: Zdjęcia: Cena: Kontakt: Link zewnętrzy: Forma dostawy: Pamiętaj, jeśli chcesz sprzedać "śmietnik" lepiej to wywal na śmietnik niż jak masz sobie brudzić opinie !! W dziale sprzedam może wystawiać ogłoszenia każdy zarejestrowany użytkownik forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JrzyG Posted November 18, 2021 Author Share Posted November 18, 2021 Dziękuję za podpowiedź i na pewno się dostosuję 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts