Jump to content

Moja pierwsza omcia

Misiek2.5v6

Recommended Posts

Witaj jak miło że są jeszcze osoby co kupują te auta one naprawdę są warte kupna i dopieszczania a tak poza tym powodzenia i jakieś mody będą

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

1 minutę temu, Sdandi napisał:

Witaj jak miło że są jeszcze osoby co kupują te auta one naprawdę są warte kupna i dopieszczania a tak poza tym powodzenia i jakieś mody będą emoji16.png

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

Poprzedni właściciel coś tam kombinował ale ja będę robił pod siebie.

Na dam początek muszę ogarnąć ja mechanicznie. Heble już zrobione przód i tył wszystko kompletne.

Zamierzam ja opuścić jakieś 30 mam bo straszna koza. Lampy przód do ogarnięcia bo poprzedni właściciel chciał dobrze a okazało się że całe w środku połamane

• Like 1

1 minutę temu, Grabarz napisał:

No siema witaj na pokladzie, fajny kolorek nie@aros? emoji16.png

To je kąbi :P

Ale zapowiada się ciekawie :)

Tak jak przed "pisarze" ;) napisali zapowiada się ciekawie. Ładny kolor. Na początek fakt mechanika. Z optyki to inny gril, jakaś dokładka itp itd. Już widzę jakby ten kolor wyglądał po detailingu. Baja. Bezawaryjności i powodzenia w modach

Kolorek petarda jak dla mnie :thumbsup: zadbać trochę o niego, trochę niżej i już zupełnie inne auto :D

Tak swoją drogą co to za felgi? Brocki? 

13 minut temu, Misiek napisał:

Tak jak przed "pisarze" ;) napisali zapowiada się ciekawie. Ładny kolor. Na początek fakt mechanika. Z optyki to inny gril, jakaś dokładka itp itd. Już widzę jakby ten kolor wyglądał po detailingu. Baja. Bezawaryjności i powodzenia w modach

Detailing będzie robiony ale dopiero na wiosnę. Muszę jeszcze znaleźć klapę bagażnika i zająć się prawym błotnikiem bo jest w innym odcieniu a klapa do wymiany bo pogięta. 

12 minut temu, Dolot napisał:

Kolorek petarda jak dla mnie :thumbsup: zadbać trochę o niego, trochę niżej i już zupełnie inne auto :D

Tak swoją drogą co to za felgi? Brocki? 

Szukam też sprężyn obniżających i felg 18 bo te co są to jakieś podróbki motosportow coś na wzór z BMW M3. Są w 2 szerokościach 2x8 cali et 35 i 2x9.5 cali et 30.

IMG_20211113_125524.jpg

• Like 1

Jakbym się cofnął w czasie i widział Arosa co zaczyna modzić :) tylko że ta w kombi :mysli:

Co nie zmienia faktu że może być ciekawiej :popcorn: