Popular Post Misiek2.5v6 Posted November 21, 2021 Popular Post Share Posted November 21, 2021 Witam wszystkich. Niedawno stałem się posiadaczem omegi. Już od dawna się zbierałem na do zakupu omci ale zawsze coś stawało na przeszkodzie ale w końcu się udało i tak oto jest Omega z 2000 roku silnik 2.5v6 pb+lpg 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Witaj jak miło że są jeszcze osoby co kupują te auta one naprawdę są warte kupna i dopieszczania a tak poza tym powodzenia i jakieś mody będą Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek2.5v6 Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 1 minutę temu, Sdandi napisał: Witaj jak miło że są jeszcze osoby co kupują te auta one naprawdę są warte kupna i dopieszczania a tak poza tym powodzenia i jakieś mody będą Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Poprzedni właściciel coś tam kombinował ale ja będę robił pod siebie. Na dam początek muszę ogarnąć ja mechanicznie. Heble już zrobione przód i tył wszystko kompletne. Zamierzam ja opuścić jakieś 30 mam bo straszna koza. Lampy przód do ogarnięcia bo poprzedni właściciel chciał dobrze a okazało się że całe w środku połamane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 To spokojnie ogarniaj ją jak byś chciał lampy robić to @Misiekrobi bixenon perfekcyjnie jest w tym mistrzem powodzenia i wrzucaj postępy 😀💪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek2.5v6 Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 Teraz jestem na etapie przeniesienia radia ncdc2013 do schowka bo w jego miejsce wleciało dotykowe 2 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 No siema witaj na pokladzie, fajny kolorek nie@aros? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 1 minutę temu, Grabarz napisał: No siema witaj na pokladzie, fajny kolorek nie@aros? To je kąbi Ale zapowiada się ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 No i co kolor ten sam 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Tak jak przed "pisarze" napisali zapowiada się ciekawie. Ładny kolor. Na początek fakt mechanika. Z optyki to inny gril, jakaś dokładka itp itd. Już widzę jakby ten kolor wyglądał po detailingu. Baja. Bezawaryjności i powodzenia w modach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Kolorek petarda jak dla mnie zadbać trochę o niego, trochę niżej i już zupełnie inne auto Tak swoją drogą co to za felgi? Brocki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek2.5v6 Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 13 minut temu, Misiek napisał: Tak jak przed "pisarze" napisali zapowiada się ciekawie. Ładny kolor. Na początek fakt mechanika. Z optyki to inny gril, jakaś dokładka itp itd. Już widzę jakby ten kolor wyglądał po detailingu. Baja. Bezawaryjności i powodzenia w modach Detailing będzie robiony ale dopiero na wiosnę. Muszę jeszcze znaleźć klapę bagażnika i zająć się prawym błotnikiem bo jest w innym odcieniu a klapa do wymiany bo pogięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek2.5v6 Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 12 minut temu, Dolot napisał: Kolorek petarda jak dla mnie zadbać trochę o niego, trochę niżej i już zupełnie inne auto Tak swoją drogą co to za felgi? Brocki? Szukam też sprężyn obniżających i felg 18 bo te co są to jakieś podróbki motosportow coś na wzór z BMW M3. Są w 2 szerokościach 2x8 cali et 35 i 2x9.5 cali et 30. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Napisz do niego ma do kombi irka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Jakbym się cofnął w czasie i widział Arosa co zaczyna modzić tylko że ta w kombi Co nie zmienia faktu że może być ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Kolejna jedna w rzadkim kolorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Taki felunek miałem w Vento vr6 i tam robiło robotę ale w omedze z podobnym profilem ginęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts