Jump to content

Maty grzewcze

Recommended Posts

Mata jak to mata. Te z Astry to chociaż większą powierzchnie mają.
Ja mam z toyoty wpasowaną w Recaro, więc z asterki pewnie też podejdzie do sportów.
Sobie tylko podłączenie będziesz musiał sprawdzić, jedne maty mają równolegle oparcie drugie szeregowo.

Zaglebilem soe kiedys w temat i kupno nowych na same przednie fotele mija sie z celem ze wzgledu na spore koszty niestety, chyba najprosciej kupic cale fotele grzane i przelozyc maty ale tu istnieje ryzyko ze moga byc w srednim stanie albo dlugo nie pozyc ze wzgledu na ich mlodosc

7 godzin temu, Grabarz napisał:

Zaglebilem soe kiedys w temat i kupno nowych na same przednie fotele mija sie z celem ze wzgledu na spore koszty niestety, chyba najprosciej kupic cale fotele grzane i przelozyc maty ale tu istnieje ryzyko ze moga byc w srednim stanie albo dlugo nie pozyc ze wzgledu na ich mlodosc

W tamtym roku kupiłem 3 sporty 

2x pasazer i 1 kierowcy jeden jako dawca tylko że nie grzeją a kierowcy ma jedyne uszkodzony bok dla tego mam pasazera na dawce A po za tym są w bardzo dobrym stani więc chciałbym je dla siebie naprawić bo i tak plan jest je rozebrać i posadzić na dole z pamięcią Screenshot_20211215_071449_com.android.gallery3d.thumb.jpg.7b4938a736301caba607976d9f54b07b.jpg

• Like 1

No to wlasnie ta druga opcja ale sam widzisz ze to rzezba, fajnie bedzie jak to wszystko ogarbirsz i brdzie dzialalo, gorzej jak zlozysz wszystko i bedzie dupa, szkoda by bylo roboty

Teraz, Grabarz napisał:

No to wlasnie ta druga opcja ale sam widzisz ze to rzezba, fajnie bedzie jak to wszystko ogarbirsz i brdzie dzialalo, gorzej jak zlozysz wszystko i bedzie dupa, szkoda by bylo roboty

Szycie itp zostawię tapicerowi 

Ja tylko będę robił pamięć w nich 

A jak nie za działa to nie dam im spokoju aż nie będzie działało 😂

• Like 1