chrosciu200 Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Siema orientuje się ktoś czy mata grzewcza z astry g sportów będzie pasować do sportów omegi bfl? Albo czy może te uniwersalne by pasowaly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psczelaszkov Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Mata jak to mata. Te z Astry to chociaż większą powierzchnie mają. Ja mam z toyoty wpasowaną w Recaro, więc z asterki pewnie też podejdzie do sportów. Sobie tylko podłączenie będziesz musiał sprawdzić, jedne maty mają równolegle oparcie drugie szeregowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 poszukaj co ma powierzchniowo podobne do oryginału z gm. i zakładaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted December 14, 2021 Share Posted December 14, 2021 Zaglebilem soe kiedys w temat i kupno nowych na same przednie fotele mija sie z celem ze wzgledu na spore koszty niestety, chyba najprosciej kupic cale fotele grzane i przelozyc maty ale tu istnieje ryzyko ze moga byc w srednim stanie albo dlugo nie pozyc ze wzgledu na ich mlodosc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted December 15, 2021 Author Share Posted December 15, 2021 7 godzin temu, Grabarz napisał: Zaglebilem soe kiedys w temat i kupno nowych na same przednie fotele mija sie z celem ze wzgledu na spore koszty niestety, chyba najprosciej kupic cale fotele grzane i przelozyc maty ale tu istnieje ryzyko ze moga byc w srednim stanie albo dlugo nie pozyc ze wzgledu na ich mlodosc W tamtym roku kupiłem 3 sporty 2x pasazer i 1 kierowcy jeden jako dawca tylko że nie grzeją a kierowcy ma jedyne uszkodzony bok dla tego mam pasazera na dawce A po za tym są w bardzo dobrym stani więc chciałbym je dla siebie naprawić bo i tak plan jest je rozebrać i posadzić na dole z pamięcią 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 No to wlasnie ta druga opcja ale sam widzisz ze to rzezba, fajnie bedzie jak to wszystko ogarbirsz i brdzie dzialalo, gorzej jak zlozysz wszystko i bedzie dupa, szkoda by bylo roboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted December 15, 2021 Author Share Posted December 15, 2021 Teraz, Grabarz napisał: No to wlasnie ta druga opcja ale sam widzisz ze to rzezba, fajnie bedzie jak to wszystko ogarbirsz i brdzie dzialalo, gorzej jak zlozysz wszystko i bedzie dupa, szkoda by bylo roboty Szycie itp zostawię tapicerowi Ja tylko będę robił pamięć w nich A jak nie za działa to nie dam im spokoju aż nie będzie działało 😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Jak masz luzne pare stow i Ci na nich nie zalezy to możesz sie bawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts