Jump to content

Omega bfl 2003 Piotrkaaverse

Piotrekaverse

Recommended Posts

Witam was serdecznie do zaprezentowania mam swoją omegę ( cadilac catera), tak auto przyjechało ze stanów w 2016 roku, jestem jego 3 właścicelem. Poprzedni właściciel zrobił mod z catery na europę wymianie uległy: tylna klapa, tylne lampy i przedni grill oraz zegary. Ja ze swojej strony do tej pory zrobiłem w nim: uszczelnienie silnika, wymiana przepływomierza, wymiana układu wtryskowego, wymiana przepustnicy, wymiana uszczelki pod kolektorem ssącym oraz sprężyny w tylnym zawieszeniu oraz amortyzatory z tyłu, oraz montaż lpg. Auto posiada światła do jazdy dziennej. Kolejny mod to tablet taki mój bajerek. Do zrobienia : uszczelka kolektora wydechowego oraz pod egr. Kolejne modyfikacje jakie będę chciał zrobić to wymiana foteli na skóre i spojler na tylną klapę i tyle. Omega to 2003 rocznik z silnikiem 2,2 16v z przebiegiem w km 190 tys km.

IMG_20220120_085112.jpg

IMG_20220120_085124.jpg

IMG_20220120_085138.jpg

IMG_20220120_085205.jpg

IMG_20220120_085210.jpg

IMG_20220120_085220.jpg

IMG_20220120_085227.jpg

• Like 4

Witaj fajne autko szkoda że poprzedni właściciel zdemontował fajne rzeczy od Catery ale super że jest nadal, fajne że coś robisz nie poprzestajesz na jeździe tylko. 😀💪

Teraz, Grabarz napisał:

Zaraz, pogubilem sie emoji16.png to jest niby catera w papierach a przerobiona na europe?

Tak w papierach Catera USA a zrobiona na Europę 😢

Witamy w naszym skromnym gronie. Catera not catera. Podaj vin jak możesz

Wysłane z mojego S10+ przy użyciu Tapatalka

Robi sie ciekawie ;)

Zara sie okaże że troszku vin sie nie zgadza ... Coś te cyferki nie wyraźne ;)

Edited by Ulter
  • Like 1

Ja to myślę że poprzedni właściciel z całym szacunkiem ci głupot naciskał nie możliwe pierwsza rzecz że to 2.2 w stanach było tak jak @skit pisał że tylko 3.0 było 

• Like 2

Ja to myślę że poprzedni właściciel z całym szacunkiem ci głupot naciskał nie możliwe pierwsza rzecz że to 2.2 w stanach było tak jak @skit pisał że tylko 3.0 było 
Skąd wiesz nie sugeruje się tym co inni piszą ale twardymi. Dowodami

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

Hej już jestem, zapomniałem hasła do konta tu jest grubo namieszane, ale nie ważne dla mnie to opel. W dowodzie jest wpisane Opel Omega i dla mnie jest to najważniejsze ze jeździ skręca i hamuje. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 

• Like 3

I to się liczy że opel Omega a reszta mało ważne jak wpisana z tego co pisałeś w bryfie jeść Cadillac ale to miało istotne

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

No i wszystkie watpliwosci rozwiane :) no to bezawaryjnosci i milego uzytkowania, do zobaczenia gdzies na spocie/zlocie :)

• Like 4

• 3 weeks later...

Moja szkoła ;) 

@Sdandibixy robić i mnie wyręczyć :P Wiecznie żyć nie będę

• Like 3

• Sdandi locked this topic
  • Sdandi unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.