Sdandi Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Cześć chciałem prosić o pomoc dla Stasia jest to syn mojego kolegi. Wspaniały chłopiec i bardzo kochamy zawsze staram się jakoś pomóc im jeśli możecie i macie ochotę podarować 1%,będę wdzięczny i Stasi z rodziną Dziękuję Staś urodził się w 32 tygodniu ciąży, jako skrajny wcześniak, ważył zaledwie 790 g. Mimo swojego krótkiego życia zmaga się m.in. z czterokończynowym dziecięcym porażeniem mózgowym, utrudnionym kontaktem wzrokowym oraz padaczką.Staś jest dzieckiem leżącym (nie przekręca się, nie trzyma główki, nie siedzi), które wymaga ciągłej intensywnej rehabilitacji, opieki wielu specjalistów, sprzętu rehabilitacyjnego i leków, co wiąże się z ogromnymi kosztami, których jego rodzice nie są w stanie samodzielnie pokryć. ***********************************************************************Stasiowi można również pomóc wysyłając tradycyjny przelew na konto fundacji: Odbiorca: Fundacja Dzieciom "Zdążyć z pomocą" Alior Bank S.A. 42 2490 0005 0000 4600 7549 3994 Tytułem: 35198 Kozak Stanisław darowizna na pomoc i ochronę zdrowia Oraz jeśli ktoś ma taką wolę na jego konto indywidualne: Odbiorca: Kozak Stanisław PKO BP 37 1020 3235 0000 5302 0119 6211 Tytułem: Pomoc dla Stasia ************************************************************************* Gorąco liczymy na Waszą pomoc i zaangażowanie☺️ Nie bądźmy obojętni na los małego Stasia, podarujmy mu szansę na leczenie i rehabilitację. Pamiętajmy, że dobro powraca ze zdwojoną siłą ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts