Popular Post Hubi Posted February 6, 2022 Popular Post Share Posted February 6, 2022 Oto nowy nabytek: -2.5 td -szyber dach -czarne skory -nawiewy na tylne szyby -bosse -ramki zegarów -wydech irka -gril stz -ksenony -czujniki parkowania -nalotu ma 295 tys Ogólnie auto ma smaczki z fl tak jak lusterka, listwy na drzwiach, kierownica i pewnie kilka innych elementów. Auto ma swoje problemy którymi będę musiał się zająć. Wiskoza do ogarnięcia, pompa wody, przyciski w środku(nie wszystkie działają), wycieki ropki z przelewów. Dobra baza do ogarnięcia. Ważne że podłoga i podłużnice są w dobrym stanie. Aktualnie poszukuję przycisku od grzania tylniej szyby oraz kratek przedniego zderzaka bo te stz się rozleciały. Dobrej wiskozy. Wiecej zdjęć zrobię jak będzie pogoda bo teraz bieda straszna na dworze. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Oryginalne kratki zderzaka przedniego posiadam 🙂, przycisk grzania szyby muszę sprawdzić, bo trochę plastików z B jeszcze mi zostało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Przycisk chyba bede mial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 Dziwnie wygląda bez klimatronika ale przynajmniej nie ma co się popsuć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Biorac pod uwage przypadek Ryśka to tak jak pyknie w niedziele to Ci wezme jakies graty przyciski itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Hubi Posted February 6, 2022 Author Popular Post Share Posted February 6, 2022 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 Pierwszy raz widze w oplu taki kluczyk. Potrzebuje schemat ukladu chłodzenia w 2.5 td jak by ktos mial to bylbyl wdzieczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Taki kluczyk i panel miały pierwsze Omegi b, miałem dwie benzynki 2.0l i one miały właśnie takie kluczyki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Mowa o roczniku 94' i początek 95' ale nie mam pewności co do ciut młodszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Kierownice masz z b Ale przyciski masz z vectry Odezwij się do szefa bo on małymi kosztami trochę podniósł moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 Godzinę temu, Gabryl napisał: Taki kluczyk i panel miały pierwsze Omegi b, miałem dwie benzynki 2.0l i one miały właśnie takie kluczyki To jest 96 rocznik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Bo w 97 już się zmieniła i kierownica i parę innych rzeczy Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Kierownice masz z b Ale przyciski masz z vectry Odezwij się do szefa bo on małymi kosztami trochę podniósł moc Kierownice jest z B ale od 97 takie były i te przyciski też taki bylyWysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ogolnie ladnie sie prezentuje i białej w klubie do tej pory nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Jeżeli chcesz mam kratki i możliwe że będę mieć też przycisk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 33 minuty temu, Wrona napisał: Jeżeli chcesz mam kratki i możliwe że będę mieć też przycisk Stz czy ori gm ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @Wronama reszte carbonu jak byś chciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 6, 2022 Author Share Posted February 6, 2022 2 minuty temu, Pejdzel napisał: @Wronama reszte carbonu jak byś chciał poczebuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 4 minuty temu, Hubi napisał: poczebuje pisz puki ma. kiere irka carbon jak się nie odezwie koleś też ma ma sell w stanie idealnym prawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 5 minut temu, Hubi napisał: poczebuje Kratki mam stz Carbon też jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @Hubijeżeli będziesz potrzebował mam też sporo innych gratów do b bo niestety przesiadam się na fl i naprawdę dużo gratów mam na sell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Nawet nie głupio wygląda w tej bieli I widzę że posiada doły drzwi i tylne nadkola a w dzisiejszych czasach to już rarytas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Tymbardziej ze na bialym ładnie ruda widac a tu nie rzuca sie w oczy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 8, 2022 Author Share Posted February 8, 2022 4 godziny temu, SZAJBUS_SzeF napisał: Nawet nie głupio wygląda w tej bieli I widzę że posiada doły drzwi i tylne nadkola a w dzisiejszych czasach to już rarytas Tylko tak wyglada bo ktos sprajem pomalowal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 5 godzin temu, Hubi napisał: Tylko tak wyglada bo ktos sprajem pomalowal Znaczy się przylukrował 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts