Wrona Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Mniej więcej uporządkowałam z większych rzeczy co jest do sprzedania i wystawiam jeszcze raz Dokładka tył stz ori 400 Laminat przód stz 200 Gril stz z kratkami 400 Kratki stz 200 Karbon *zależy od tego co kto potrzebuje* Przyciski plastikowe 20 za 1 Lotka 3 częściowa stz ori 400 Tylnie rączki gumowe idealny stan 80 za 2 Ori xsenon *zależy co kto potrzrbuje* Halogeny 100 za 2 Szkła do lusterek 10 Licznik do v 50 Błotniki z359 80 za 1 Tylnia jasna półka z roleta i pod bosse 150 Tulejka do wsteczego ori 50 za 1i z czarnego plastiku 70 za 1 Mam też jakieś drobniejsze graty do b takie jak przyciski do szyb, manetki, daszek do szyber z alarmem, dekory drewniane, lamty tył, lusterka itp Jestem chętna też na powymienianie się na graty do fl Ceny w większości są do dogadania bo nie z wszytskiem się orientuję jakie są ceny Link do olx: https://www.olx.pl/d/oferta/gril-steimentz-opel-omega-CID5-IDNMnb3.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts