Jump to content

Kilka Omeg by klasykiem

Klasykiem

Recommended Posts

Witaj i super fajnie że dodałeś i się podzieliłeś z nami swoją kolekcją  powiem tak baja baja 🥰🥰🥰💪💪💪

I curwa. Witamy w naszych skromnych progach. Nawet nie wiem co napisać. Gratki i zazdro kolekcji. Rarytaski jak sie masz. Ten licznik z A3000, Lotus i w ogóle. Pojeździłby

:eek::eek::eek:

Poleciałeś po bandzie :thumbsup: 

Piekna kolekcja :thumbsup:

Bardzo dobrze, że tu wpadłeś i zostawiłeś ślad, ale powiedz czy to już koniec rarytasów czy coś się jeszcze tu pokaże? :f:

26 minut temu, Dolot napisał:

Bardzo dobrze, że tu wpadłeś i zostawiłeś ślad, ale powiedz czy to już koniec rarytasów czy coś się jeszcze tu pokaże? :f:

Dzięki wszystkim, za pozytywne przyjęcie. Omeg już nie planuje ;) natomiast inne autka są w pogotowiu i niestety wiele dziwnych pomysłów...

• Like 3

No piękne rodzynki:brawo: dbaj, dopieszczaj i szanuj, wrażenia z jazdy chyba są w każdej inne ale zawsze banan na twarzy :D

Witamy Miłosz na pokładzie :)

Fajnie że do nas zajrzałeś i podzieliłeś się swoimi ślicznotkami. Teraz zapraszamy na złoty :)

31 minut temu, Klasykiem napisał:

Dzięki wszystkim, za pozytywne przyjęcie. Omeg już nie planuje ;) natomiast inne autka są w pogotowiu i niestety wiele dziwnych pomysłów...

No to czekamy na prezentację :)

Właściwy człowiek, we właściwym gronie! @Klasykiembo gdzie jak nie tu, ludzie z zaślinieniem na ustach  docenią takie sztuki "jakiegoś tam Opla" ;)

Pozdrowionko i mam nadzieję do zobaczenia :)

PS. Oddawaj silnik STZ :peace:;)

Właściwy człowiek, we właściwym gronie! @Klasykiembo gdzie jak nie tu, ludzie z zaślinieniem na ustach  docenią takie sztuki "jakiegoś tam Opla" 
Pozdrowionko i mam nadzieję do zobaczenia 
PS. Oddawaj silnik STZ :peace:

Ale ty tylko zawsze mówiłeś że 2.0 to twoja moc

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

Piękna kolekcja. Co jedna to lepsza, same rodzynki. Każda z nich ma w sobie coś unikatowego. Taka kolekcja, i to w Polsce😱! Chylę czoła, czapki z głów!!

Gratulacje kolekcji! Pierwszy raz widzę FL Z logo JC:) Słyszałem plotkę że ładowano tam czerwone skóry? Prawda czy Fałsz? :)

Tego Lotusa chyba kiedyś widziałem na żywo na Owla:) Stał bez głowicy? :)

Gratulacje kolekcji! Pierwszy raz widzę FL Z logo JC:) Słyszałem plotkę że ładowano tam czerwone skóry? Prawda czy Fałsz?
Tego Lotusa chyba kiedyś widziałem na żywo na Owla:) Stał bez głowicy?

Chyba na owla pierwszym zlocie, stal ladnie naprzeciwko gt i speedstera :)

Niesamowita kolekcja. Szczerze zazdroszczę i podziwiam. 

Najbardziej chyba ciekawi mnie Steinmetz na kompresorze. Kompresor w oplowskiej V6 to coś co od kilku lat bardzo mocno chodzi mi po głowie. Liczę na więcej zdjęć z pod maski i zdjęcie tabliczki z kompresora ;)

• Like 1

8 godzin temu, skit napisał:

Gratulacje kolekcji! Pierwszy raz widzę FL Z logo JC:) Słyszałem plotkę że ładowano tam czerwone skóry? Prawda czy Fałsz? :)

Tego Lotusa chyba kiedyś widziałem na żywo na Owla:) Stał bez głowicy? :)

Hej, jeśli chodzi o Lotusa to pewnie mówisz o Lotusie Tomka z Łodzi, to inne auto. Tamto nadal jest bez głowicy i chyba z popękanym blokiem.

JC był tylko w polifcie:

1.jpg3.jpg2.jpg

Edited by Misiek
Poprawa orientacji załączników foto
  • Like 2

37 minut temu, SZAJBUS_SzeF napisał:

Niesamowita kolekcja. Szczerze zazdroszczę i podziwiam. 

Najbardziej chyba ciekawi mnie Steinmetz na kompresorze. Kompresor w oplowskiej V6 to coś co od kilku lat bardzo mocno chodzi mi po głowie. Liczę na więcej zdjęć z pod maski i zdjęcie tabliczki z kompresora ;)

Daj znać czego potrzebujesz

IMG_20211214_195848.jpg