Popular Post Famul Posted February 20, 2022 Popular Post Share Posted February 20, 2022 Dane techniczne: Marka: Ford Focus MK3 Rok produkcji: 2013 Wersja nadwozia: Kombi Rodzaj paliwa: Diesel Silnik: 1.6 TDCi Econetic Kolor lakieru: Candy Red Tinted Wersja wyposażenia: Titanium Wyposażenie: Praktycznie full opcja bez grzania foteli kierownicy i ksenonu -skórzana tapicerka -4 elektryczne szyby, -Elektryczne i grzane lusterka, poodgrzewana przednia szyba -Tempomat, limiter prędkości -Klimatyzacja, -fabrycznie przyciemnione szyby -Radio ford sync - bluetoooth usb aux - Fabryczna nawigacja -6 głośników - odpalanie przyciskiem -czujniki parkowania przód tył + automatyczne parkowanie -tylne lampy led Plany Wymiana czujnika parkowania Aktywacja hold assist aktywacja czujników ciśnienia w oponach montaż podgrzewanej kierownicy montaż podgrzewanych foteli mintaż dedykowanych DRL usunięcie wgniotek i korekta lakieru koła na lato Aktywacja modułu hamowania awaryjnego wirus Reszta wyjdzie w praniu 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 6 godzin temu, Famul napisał: Plany Aktywacja hold assist Jak działa ta funkcja w manualu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Hamują tylne koła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 W dniu 20.02.2022 o 15:05, Boscorelli napisał: Jak działa ta funkcja w manualu? dokładnie tak jak Tazz napisał, komputer podtrzymuje ciśnienie na tylne koła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Famul Posted February 24, 2022 Author Popular Post Share Posted February 24, 2022 Pakiet startowy zrobionyWymienione olej + filtrFiltr paliwaFiltr powietrzaFiltr kabinowyRozrząd Czujnik parkowaniaPoduszka silnika Kurier przywiózł kabel Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 Pierwsza modyfikacja Założone zostały dynamiczne kierunkowskazy https://cloud.tapatalk.com/s/62190b23d5875/VID_20220225_133149.mp4Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted March 14, 2022 Author Share Posted March 14, 2022 Mały updateZamontowane światła do jazdy dziennej z halogenami Zmieniony znaczek z przodu Zamontowane LED jako światła cofaniaUruchomiono czujniki parkowania Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted March 19, 2022 Author Share Posted March 19, 2022 Z racji braku kół na lato poczyniłem dziś przymiarkę kół z VectryDokupione nakrętki pływające i zamówione pierścienie centrujące Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted March 27, 2022 Author Share Posted March 27, 2022 Lato założone, przyszedł znaczek na tył Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulter Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 W dniu 19.03.2022 o 11:46, Famul napisał: Z racji braku kół na lato poczyniłem dziś przymiarkę kół z Vectry Dokupione nakrętki pływające i zamówione pierścienie centrujące Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka Hehe .. Nawet lewarek pod kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted April 17, 2022 Author Share Posted April 17, 2022 Znaczek wpadł na klapę, przyjechały dekielki do felg 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Fajnie się prezentuje Ja swoją Fokę sprzedałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famul Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 Przez brak czasu niewiele się dzieje 🤣 Tylne lampy zostały przyciemnione Przy okazji ogarniania awaria dpf auto dostało program na 135 koni i 360 nm 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts