Jump to content
Omega Elite Klub

Co to takiego?

MaTTi

Recommended Posts

takie coś mam pod nogami pasażera po prawej stronie. Jest luzem i nie jest do niczego podłączone. Co to takiego? Ps. szukałem przyczyny nie działającego centralnego zamka. Po przekręceniu kluczyka zamykają się tylko drzwi kierowcy i bagażnik.

20160610_183448.thumb.jpg.f163ba4e214b7afd5033f0833023424e.jpg

20160610_183452.thumb.jpg.2763f9566f83695f89c73ea6d840a1bd.jpg

Moduł komfortu, przyczepiona do niego wiązka od Bose i antena do navi:) Farciarzu:)

ulala :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> o bose z przyjemnością pomyślę. Co do navi to nie wiem czy warto wydawać te 100 zł skoro i tak korzystałbym pewnie z navi w telefonie? ;)/emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" /> "farciarzu" aż tak rzadkie to chyba nie jest? ;)/emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" />

To jest kawałek wiązki który idzie pod dechą. Generalnie jak kupujesz bose to z wiązką w progi, a pod dechą trzeba rzeźbić "recznie" co jest dość pracochłonne:) Może ona miała kiedyś bose tyko ktoś rozszabrował :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Sprawdzałeś po vinie?

farciarz :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> jak cos mam komplet bose z wiazka itp itd :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" />

@skit no właśnie nie sprawdzałem bo płaci się za rozkodowanie. Chyba że macie jakieś magiczne programy? :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> @saint ile i czemu tak drogo?:)

a i czy jak chciałbym montować bose to muszę mieć ori radio czy to nie ma znaczenia?

6 minut temu, MaTTi napisał:

@skit no właśnie nie sprawdzałem bo płaci się za rozkodowanie. Chyba że macie jakieś magiczne programy? :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> @saint ile i czemu tak drogo?:)

a i czy jak chciałbym montować bose to muszę mieć ori radio czy to nie ma znaczenia?

Jest temat tutaj na forum. Podajesz VIN i ci go ktoś rozkoduje:)

Edit...A moze był przed awarią....

@rafke założysz nowy?

Edit2: Nie musisz mieć ori radia:)

beer.gif tak mało czasu żeby forum przeglądać w takim razie już szukam i samruję posta ;)/emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" />

@saint jak ci się nie sprzeda za 2-3 miesiące to pewnie kupię f.gif malowanko klusi się szykuje a to też wydatek ://emoticons/unsure@2x.png 2x" title=":/" width="20" /> 

@skit a w którym dziale powinien być? 

a tak nawiasem sterownik centralnego zamka to ta puszeczka z napisem "MU"? możliwe że ona siadła i przez to centralka mi nie działa?

dokladnie to ta puszka, ona odpowiada za modul komfortu i centralny zamek musial bys zobaczyc czy sie zimne luty gdies nie porobily albo czy przekaznik ktorys nie szaleje u mnie niestety przekaznik swiruje bo modul comming/leaving home juz niestety nie dziala...