MaTTi Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 takie coś mam pod nogami pasażera po prawej stronie. Jest luzem i nie jest do niczego podłączone. Co to takiego? Ps. szukałem przyczyny nie działającego centralnego zamka. Po przekręceniu kluczyka zamykają się tylko drzwi kierowcy i bagażnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Moduł komfortu, przyczepiona do niego wiązka od Bose i antena do navi:) Farciarzu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted June 11, 2016 Author Share Posted June 11, 2016 ulala /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> o bose z przyjemnością pomyślę. Co do navi to nie wiem czy warto wydawać te 100 zł skoro i tak korzystałbym pewnie z navi w telefonie? /emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" /> "farciarzu" aż tak rzadkie to chyba nie jest? /emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 To jest kawałek wiązki który idzie pod dechą. Generalnie jak kupujesz bose to z wiązką w progi, a pod dechą trzeba rzeźbić "recznie" co jest dość pracochłonne:) Może ona miała kiedyś bose tyko ktoś rozszabrował /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Sprawdzałeś po vinie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 farciarz /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> jak cos mam komplet bose z wiazka itp itd /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 @skit no właśnie nie sprawdzałem bo płaci się za rozkodowanie. Chyba że macie jakieś magiczne programy? /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> @saint ile i czemu tak drogo? a i czy jak chciałbym montować bose to muszę mieć ori radio czy to nie ma znaczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 6 minut temu, MaTTi napisał: @skit no właśnie nie sprawdzałem bo płaci się za rozkodowanie. Chyba że macie jakieś magiczne programy? /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> @saint ile i czemu tak drogo? a i czy jak chciałbym montować bose to muszę mieć ori radio czy to nie ma znaczenia? Jest temat tutaj na forum. Podajesz VIN i ci go ktoś rozkoduje:) Edit...A moze był przed awarią.... @rafke założysz nowy? Edit2: Nie musisz mieć ori radia:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 300 jest w dziale sprzedam cena bardzo dobra a czy ori czy nie to nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 tak mało czasu żeby forum przeglądać w takim razie już szukam i samruję posta /emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20" /> @saint jak ci się nie sprzeda za 2-3 miesiące to pewnie kupię malowanko klusi się szykuje a to też wydatek /emoticons/unsure@2x.png 2x" title=":/" width="20" /> @skit a w którym dziale powinien być? a tak nawiasem sterownik centralnego zamka to ta puszeczka z napisem "MU"? możliwe że ona siadła i przez to centralka mi nie działa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 dokladnie to ta puszka, ona odpowiada za modul komfortu i centralny zamek musial bys zobaczyc czy sie zimne luty gdies nie porobily albo czy przekaznik ktorys nie szaleje u mnie niestety przekaznik swiruje bo modul comming/leaving home juz niestety nie dziala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts