pdanielski Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 jak w temacie, czy ktoś ma może na zbyciu, bo w ramach remontu silnika zdjąłem plastik razem z podszybiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Szukaj od omegi B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdanielski Posted March 22, 2022 Author Share Posted March 22, 2022 Przepraszam, jako że nowy na forum nie włączyłem powiadomień szukam jakiegokolwiek, ale lipa z dostępnością, wszystko jakby się skończyło 3 lata temu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 W dniu 22.03.2022 o 12:00, pdanielski napisał: Przepraszam, jako że nowy na forum nie włączyłem powiadomień szukam jakiegokolwiek, ale lipa z dostępnością, wszystko jakby się skończyło 3 lata temu.. bo już wszystkie zgniły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts