Misiek Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Siemandero. Jako że czasami jest tak że aku padnie w samochodzie i trzeba wspomóc się drugim autem z kablami (jeśli jest taka możliwość) lub po prostu podładować akumulator prostownikiem. Pomijając powyższe fakty. Co sądzicie o tzw. urządzeniach rozruchowych tzw. starterach. Czekam na opinie. Przykład na foto. Chodzi głównie o sytuacje gdy padnie aku 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Odpalałem z tego urządzenia citroena z 2.7hdi i moje obecne Bmw 330Xd w obydwu przypadkach aku było padnietę fest a urządzenie dało rade. Do tego używałem go kilka razy do podtrzymania prądu podczas wymiany aku i moim zdaniem urządzenie jak najbardziej zdaje egzamin Ps. Starter którego używałem to dokładnie ten sam model co na foto powyżej 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Mamy takie w pracy urządzenie i auta które stoją z padniętym Aku po parę tygodni bez problemu odpalają nawet V 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 12 godzin temu, Sdandi napisał: Mamy takie w pracy urządzenie i auta które stoją z padniętym Aku po parę tygodni bez problemu odpalają nawet V Jaka firma, model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Taka jak na foto jeden a drugi z Lidla też daje radę oba są spoko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts