omega ele Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Witam Panowie. Mam kłopot z centralnym zamkiem.. Normalnie otworzyłem auto z pilota przejechałem się i potem nie mogłem już zamknąć auta ani z pilota ani z kluczyka. Po kilku próbach zamknięcia auta z pilota udało się jednak zaryglowały się zamki a mimo to alarm się nie włączył tak jak zawsze i nie mogłem otworzyć auta ani z pilota ani z kluczyka.. Dopiero używając z lekka siły otworzyłem drzwi kierowcy lecz reszta zamków ani drgnęła. Teraz obojętnie czy naciskam na pilocie jeden czy drugi przycisk to migną tylko awaryjne i słychać z okolic włącznika świateł tylko takie cykanie.. Miał może ktoś taki problem? Bo teraz strach gdziekolwiek zostawić auto... zaraz zapier.. radio tubę wzmacniacz i resztę sprzętu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 możliwe ze moduł komfortu,ew sprawdz jak wygląda ładowanie i stan aku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 albo silownik kuleje ja cos podobnego mialem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja bym obstawiał siłownik w drzwiach kierowcy. rozbierz i sprawdź miernikiem czy dochodzi do niego prąd:) Z tego co kojarzę to bez niego pozostałe nie zatrybią.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 43 minut temu, skit napisał: Z tego co kojarzę to bez niego pozostałe nie zatrybią.... Zgadza się, on steruje resztą.... ale dziwne jak ruszyłeś siłą i się otworzyły kierowcy że reszta nie odpuściła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 wlasnie dlategi ze ot3orzyles go mechanicznie:) wiec sygbal nie poszedl na pzoostale. sprawdz jeszcze polaczrnie miedzy drzwiami a buda. moze sie przewody polamaly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega ele Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Panowie problem znikł po odłączeniu aku na całą noc ciekawe na jak długo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts