Popular Post Zwierzu Posted May 28, 2022 Popular Post Share Posted May 28, 2022 Dżem bobry się ja z państwem na wstępie i zażynamy...zaczynim..... zaćmiem.. yyy tak naczynajem Za siedmioma górami za siedmioma lasami morzami rzekami mieszkał krasnoludek i tak sobie myślał "o fu*k jak ja mam wszędzie daleko" i kupił sobie no właśnie to.... Omega B MV6 3.0 Omega B MV6 3.0 automat w świni i patyku... Zaraz po kupnie wpadły pierwsze mod'y - Autko zwarte fajne po sporym remoncie tak silnika jak i blach, alu pokrywy, podtlenek biedy na dwóch reduktorach. Spalanie miło zaskoczyło bo 12l to ja dawno nie widziałem w trybie emeryta Nieco szybszy tryb taki młody rencista i na trasie 14l - jest power No to tyle we wstępniaku. A teraz plany: STEINMETZ pakiet ale do końca jeden element zmienię a dalej pomyślę. Koła zapomniałem w dniu zakupu auto zakupione ST1 będą na lato i drugi komplet ST3 będzie na zimę. Obiecuje nie zaniedbywać tematu i każdą zmianę publikować bez umiaru i krępacji 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Potencjał jest chęci jak na razie są auto ładne obejrzy się dokładniej na zlocie😁wiem już że zaczęły się mody z mojej strony jak obiecałem pomogę we wszystkim co jestem stanie zrobić 💪😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 To w oryginalnym lakierze? St1 na lato a st3 na zimę? Nie na odwrót? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 Jestem na fali więc nie ma że śpiący po robocie, zlot za chwilę trzeba jak najwięcej ogarnąć... wiec dzisiaj elektryki i kabelków troszkę: Pierwsza zapalniczka precz potrzebuje zasilania : usb - zrobione Szybko po szło więc lecimy dalej : czujniki parkowania - zrobione Dzisiaj wymiatam z robotą to kolejna rzecz : kamerka tył - zrobione No to na deser spięcie do kupy razem z kamerką z przodu i można łowić na stop chama bo to niedziela pracująca była 4 godziny temu, Ricardo napisał: To w oryginalnym lakierze? St1 na lato a st3 na zimę? Nie na odwrót? odp.1. Nie - czarny paleta hondy odp.2 Tak St1 są piękne były tylko 17 więc takie będą a St3 no jakie są każdy widzi... ich jakoś mniej szkoda na zime:) 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 I jeszcze taka pierdoła akurat padało więc potestowane i działa :)))) 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 2 godziny temu, Zwierzu napisał: Jestem na fali więc nie ma że śpiący po robocie, zlot za chwilę trzeba jak najwięcej ogarnąć... wiec dzisiaj elektryki i kabelków troszkę: Pierwsza zapalniczka precz potrzebuje zasilania : usb - zrobione Szybko po szło więc lecimy dalej : czujniki parkowania - zrobione Dzisiaj wymiatam z robotą to kolejna rzecz : kamerka tył - zrobione No to na deser spięcie do kupy razem z kamerką z przodu i można łowić na stop chama bo to niedziela pracująca była odp.1. Nie - czarny paleta hondy odp.2 Tak St1 są piękne były tylko 17 więc takie będą a St3 no jakie są każdy widzi... ich jakoś mniej szkoda na zime:) I wszystko wiem Jak wykonanie tego lakieru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Co to za kamera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 3 godziny temu, Zwierzu napisał: I jeszcze taka pierdoła akurat padało więc potestowane i działa :)))) To ma być ładne auto a nie obwieszeniec 😁zbędnymi rzeczami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted May 29, 2022 Author Popular Post Share Posted May 29, 2022 Dla ładności skoro przesyłka jeszcze dziś dotarła popracowałem nad uśmiechem 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Godzinę temu, Zwierzu napisał: Dla ładności skoro przesyłka jeszcze dziś dotarła popracowałem nad uśmiechem Mogłem ci nie załatwiać zostawić sobie byś miał nadal brzydki uśmiech🤣🤣🤣 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 3 godziny temu, Tazz napisał: Co to za kamera? Kamerka cały kpl. w lusterku od naszych chińskich przyjaciół z ALI za jakieś symboliczne 12o zyla bo to nie ten najtańszy żeby nie było że biedzę 3 godziny temu, Sdandi napisał: To ma być ładne auto a nie obwieszeniec 😁zbędnymi rzeczami To akurat nie dekoracja a użytek mam prawie w każdym aucie i się sprawdza przy deszczu i brei na drodze zwłaszcza. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Tego NOSa niebieskiego próbowałeś ? Jak to ma się to przyspieszenia. Tego grila bym w czarny mat dał aby wyrazistość podkreślić. Bo teraz to tylko jakiś napis widać (nawet nie umiem tego wymówić) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted May 31, 2022 Author Popular Post Share Posted May 31, 2022 Kolejny dzień kolejne zbrojenia... Praca nad uśmiechem zakończona i kratki są obecne w kpl. Wracam na parking dłubać dalej ...... 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ian Neven Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 (edited) Kurrrr...dystan. Nawet w Twoich kwiecistych opowieściach to nie wyglądało... yyyyyy... tak(?). Ja tam dziewica jestem jeśli chodzi o Ople (NIE! Zafiry nie liczę bo to już praktycznie trup i do Wisły, jako rafa koralowa, idzie) i generalnie się nie znam... Ale powiem Ci, że jako typowy wzrokowiec, to się realnie podnieciłem. Aaaa! I Balbinę z sygnatury usuń. Bo teraz to ja będę się nią lansował. Ogromny szacun za wkład, Bro. I "widzimy się" na następnym zlocie. Edited May 31, 2022 by Ian Neven 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted May 31, 2022 Author Share Posted May 31, 2022 1 godzinę temu, Ian Neven napisał: Aaaa! I Balbinę z sygnatury usuń. Bo teraz to ja będę się nią lansował. Mówisz masz...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 Robimy dalej ostanie przymiarki...... Palacz sezonowy dajemy owieki heko Słuchacz postępowy dajemy stereło jak z unmitry.... i mieszki widać oddychające z nitką powera czyli czerwoną :).... cdn 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted June 1, 2022 Author Popular Post Share Posted June 1, 2022 Ja tu ciężko tyram a nikt nie ocenia .... zatem poprawki ostatnie wystawiam....... RED DWARF 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Mieszek na lewarku trochę krzywo no i stan oleju chyba trzeba by sprawdzić a tak to mody na plus chociaż jak dla mnie czerwone podświetlenie nie przemawia, ale ważne że Tobie się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Nikt nie ocenia bo każdy przy swoich grzebie 😂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Mieszek na lewarku trochę krzywo no i stan oleju chyba trzeba by sprawdzić a tak to mody na plus chociaż jak dla mnie czerwone podświetlenie nie przemawia, ale ważne że Tobie się podoba O braku oleju nie wspomnę. Komunikat na mid Wysłane z mojego S10+ przy użyciu Tapatalka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 Co ja bym bez was zrobił pewno bym zatarł silnik po przecież komunikatu nie widziałem A tak serio czujnik się wywalił bo stan oleju jest dobry a wręcz doskonały 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted June 6, 2022 Author Popular Post Share Posted June 6, 2022 (edited) A na zlocie szybka akcja oklejanie w barwy klubowe i wpadły czarne lampy na dupce. Dzięki raz jeszcze @Sdandi teraz jest o wiele lepiej dowody na to niżej Edited June 6, 2022 by Zwierzu 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted June 15, 2022 Author Popular Post Share Posted June 15, 2022 Dżem bobry się ja z państwem, nie ma tak że się nie robi.... zmianę oświetlenia się robi.... Zmianę kółka się robi : A niebawem..... a to się pochwalę jak wleci...... 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ian Neven Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 14 minut temu, Zwierzu napisał: Dżem bobry.... Ale tylko wiśniowy! A tak paczając na postępy prac... Jestem pod wrażeniem. Se chyba obkleję Luśkę na czarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted August 15, 2022 Author Share Posted August 15, 2022 Dżem bobry się ja z Państwem, Trochę zmian bo jak mówią zmiana koncepcji powoduje przyrostem pracy.... i tak koncepcja: jedynie słuszna bo maja poza antykoncepcja i obok byle koncepcji to robimy "Full Blac Edition" - no i zaczęło się.... Ale efekt nad wyraz ładny bo środek mnie leży zdecydowanie bardziej A na zewnątrz emblematy: wydechy wlepy wyklejki festyn i AGRO tiuning czyli to to co lubiem Jedynie nie umyłem bo deszcz pierdyknął więc jedynie parę fotek na dokumentację zdążyłem i tak ZOSTAJE DO KOLEJNEJ KONCEPCYJI Tak poza konkursem szukam listew a'la carbon zamiast patyka na drzwiach czyli kpl 4 szt. Jestem po wypłacie czyli wypłacalny 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts