patrykq1q1 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Dzień dobry Potrzebuję przednią poduszkę dyfra czy tam mocowanie przednie dyfra. Zwał jak zwał. W internetach nic nowego nie ma i teraz mam pytanie. Czy ktoś posiada jakąś dobrą używke bądź namiar gdzie takowa można dostać? Autko to omega bfl 2.6 Przy okazja podpytam. Poduchy silnika lepiej używane dobre, czy nowa kupić jakiegoś chinczyka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Mocowanie dyfra się znajdzie. Jeżeli chodzi o poduszki silnika do V6 ciężko znaleźć nowe jakiekolwiek, nie wspominając już o lepszej firme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykq1q1 Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 Właśnie tego mocowania nigdzie znaleźć nie mogłem. Mógłbyś coś podesłać jak masz, link, namiar na osobę która takowe posiada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 regenerują tu https://poliuretany.olkusz.pl/pl/p/Regeneracja-poduszki-tylnego-dyferencjalu-OPEL-OMEGA-B-1szt./23110775 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykq1q1 Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 Właśnie tutaj w ogłoszeniu jest informacja ze regenerują te tylne trójkątne. Mi potrzebna jest przednia tuleja czy puducha mieszcząca się z przodu dyfra w mocowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 No tam jest taka walcowa wciśnięta w łapę przykręcaną do dyfra trzema śrubami mocującymi. Mam taką, tylko upewnię się jutro czy to nie od 2.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Łapę będę miał. Jeśli chodzi ci o poduszki wciśnięte w belkę to nie ma szans aby ich wyjąć w całości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykq1q1 Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 O tę część z drugiego zdjęcia mi chodzi Kojarzysz może czy jest gdzieś jeszcze dostępna nowa do kupienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 3 godziny temu, patrykq1q1 napisał: Właśnie tutaj w ogłoszeniu jest informacja ze regenerują te tylne trójkątne. Mi potrzebna jest przednia tuleja czy puducha mieszcząca się z przodu dyfra w mocowaniu regenerują wszystko co im wyślesz, zadzwoń, pogadaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 Szczerze na twoim miejscu nie pchałbym się w koszta z nową. Ten element mocujący praktycznie się nie zurzywa. Kupsz za grosze na byle szrociew niezłym stanie. Tylko nie może być od słabych silników bo tam są otwory pod śruby za małe. Ta ze zdjęcia to akurat z mojego auta i na pewno ją zamontuję z powrotem, ale mam jeszcze jedną. Nie wiem czy jest sens pchać się w nowe, ale podkreślam, że jest to wyłącznie moja subiektywna opinia. Jeśli ci chodzi o względy estetyczne to mogę ci ją wypiaskować abyś mógł sobie nałożyć dowolny kolor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykq1q1 Posted June 6, 2022 Author Share Posted June 6, 2022 Dzień dobry. Przepraszam że tak z opóźnieniem pisze. Brak czasu. Dzięki za pomoc Gabryl. Ta poduchę swoją wyślę chyba do regeneracji. Wolę wstawić zregenerowana pewna część i mieć spokój, aby tam więcej nie zaglądać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 W dniu 2.06.2022 o 22:01, patrykq1q1 napisał: O tę część z drugiego zdjęcia mi chodzi Kojarzysz może czy jest gdzieś jeszcze dostępna nowa do kupienia? Tuleja wahacza suzuki Jimny pasuje idealnie. Trzeba tylko przyciąć środkową tuleję, bo jest dłuższa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts