Jump to content

Poduszka przednia dyfra

patrykq1q1

Recommended Posts

Dzień dobry 

Potrzebuję przednią poduszkę dyfra czy tam mocowanie przednie dyfra. Zwał jak zwał. W internetach nic nowego nie ma i teraz mam pytanie. Czy ktoś posiada jakąś dobrą używke bądź namiar gdzie takowa można dostać? Autko to omega bfl 2.6

Przy okazja podpytam. Poduchy silnika lepiej używane dobre, czy nowa kupić jakiegoś chinczyka? 

Mocowanie dyfra się znajdzie.

Jeżeli chodzi o poduszki silnika do V6 ciężko znaleźć nowe jakiekolwiek, nie wspominając już o lepszej firme.

No tam jest taka walcowa wciśnięta w łapę przykręcaną do dyfra trzema śrubami mocującymi. Mam taką, tylko upewnię się jutro czy to nie od 2.0.

Łapę będę miał. Jeśli chodzi ci o poduszki wciśnięte w belkę to nie ma szans aby ich wyjąć w całości :nie_wiem:

DSC_3310_1654192238228.JPG

DSC_3311_1654192235536.JPG

3 godziny temu, patrykq1q1 napisał:

Właśnie tutaj w ogłoszeniu jest informacja ze regenerują te tylne trójkątne. Mi potrzebna jest przednia tuleja czy puducha mieszcząca się z przodu dyfra w mocowaniu 

regenerują wszystko co im wyślesz, zadzwoń, pogadaj

• Like 1

Szczerze na twoim miejscu nie pchałbym się w koszta z nową. Ten element mocujący praktycznie się nie zurzywa. Kupsz za grosze na byle szrociew niezłym stanie. Tylko nie może być od słabych silników bo tam są otwory pod śruby za małe. Ta ze zdjęcia to akurat z mojego auta i na pewno ją zamontuję z powrotem, ale mam jeszcze jedną.

Nie wiem czy jest sens pchać się w nowe, ale podkreślam, że jest to wyłącznie moja subiektywna opinia.

Jeśli ci chodzi o względy estetyczne to mogę ci ją wypiaskować abyś mógł sobie nałożyć dowolny kolor.

Dzień dobry. 

Przepraszam że tak z opóźnieniem pisze. Brak czasu. 

Dzięki za pomoc Gabryl. Ta poduchę swoją wyślę chyba do regeneracji. Wolę wstawić zregenerowana pewna część i mieć spokój, aby tam więcej nie zaglądać 

W dniu 2.06.2022 o 22:01, patrykq1q1 napisał:

O tę część z drugiego zdjęcia mi chodzi 

Kojarzysz może czy jest gdzieś jeszcze dostępna nowa do kupienia? 

Tuleja wahacza suzuki Jimny pasuje idealnie. Trzeba tylko przyciąć środkową tuleję, bo jest dłuższa