Popular Post Ulter Posted June 5, 2022 Popular Post Share Posted June 5, 2022 Ulter - dziekuje zarządowi za organizację zlotu. W szczególności @Skroba za fajne prowadzenie konkurencji z rybkami . @danioza soczek Aldonce za kanapki z smalczykiem. @rafke za pszczółki. @Żaba za to że jest taki fajny. @Gabryl i Agnieszka miło było was poznać. @Ricardoza czuprynke @skit wiesz za co @Mardok @KAFAR za wspólną drogę. I wszystkim za to że tak fajnie się z wami ubawiłem . 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rafke Posted June 5, 2022 Popular Post Share Posted June 5, 2022 No to dla tradycji zaczynamy podziekowania. cały zarzad : szacun że ogarnęliście 1 zlot następne beda łatwiejsze i pewnie mocniejsze. imiennie: @Ulteri @skit za wspolne atrakcje i prezenty. I kore Arkowi za wspólny przejazd na zlot. @Misiekza diagnostykę techem @danioza soczek, robi robote niebawem zamawiam Dziewczyny za łożę szydercza 😉 i wspolne żeglowanie na kajaku Gabriel ze swoja "2 połówką" za transport 3 połówek że sklepu @Mardok @KAFARza drogę powrotną @Sdandiza gadżety i lepy @Zwierzu na calokszatl tworczosci ale next time tylko bez gołego tyłka do zlotowiczów pls 😉 Oraz wszystkim przybyłym na zlot !!! Za to że byliście, jesteście i mam nadzieję że będziecie dalej z nami w oe odliczam do następnego zlotu ps co złego to nie ja P.s.2 Kurła jak mi brakowało tego klimatu !! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ricardo Posted June 5, 2022 Popular Post Share Posted June 5, 2022 (edited) No to i ja się dołączam do podziękowań dla wszystkich przybyłych Było super jak zawsze i już mi tego brakuje!! @Sdandi dziękuję za ogarnięcie autka do zlotu. Wyszło mega!! @danio za oczywiście soczki i teraz już wiemy że nie jesteś @skit za żonę w loży szydercow zresztą @Mardokteż @Misiek i @Jus-Tinkaza ogarnięcie w szczególności nas (zlotowiczów) @CzasiU za wyrównane szanse @Żaba siema!! No i do tego wszystkiego brakowało jak najbardziej @Grabarz @Agnieszka @Lipa @AHMED25 @Dolot @saint i mógł bym tak wymieniać. Oby więcej takich złotów! A i dziękuję za oddane głosy! Edited June 5, 2022 by Ricardo 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post danio Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 Serki również dziękują wszystkim za miłą atmosferę i świetną zabawę Dla zarządu za organizację zlotu I za oddane głosy na staśka Jeszcze raz dziękujemy!! Do nastepnego 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Żaba Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 Pozdrawiam całą Elite 😉 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sdandi Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 Ja dziękuję wszystkim za to że byliście i mogliśmy się spotkać poznać @rafkedzięki za wlepy😀 @daniodzięki za prezent i części które mi przywiozłeś 😀 @Ricardo dzięki za to że mogliśmy wspólnie jechać i sobie wracać że zlotu @CzasiU dzięki za wspólny pokój z twoim bratem było cicho i wyspałem się @PanKaretkafajnie że wpadłeś do nas dzięki Wszystkim dziękuję że byliście 💪🥰 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwierzu Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 A ja tak zwyczajnie po Polsku - Dziękuję wsiem i każdemu z osobna za całokształt. I wiecie co, mam chęć na więcej takich spotkań 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nelka Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 Chciałabym podziękować: dziewczyną na spływ kajakowy i "toczkę" @Skrobaza to że był naszym "koniem" (przez Ciebie Ulter wygania mnie na ryby :) ) dziewczyną (tym samym i innym) za lożę szyderców @PanKaretka- że przyjechałeś się z nami spotkać !!!! (... znowu mnie nie zabrałeś ..... ) @rafke.... hm ... (pozostawmy to dla siebie ) @skit za kawę rano (resztę też pozostawmy na pw :) ) pozostałym dziękuję za wspólne spędzenie czasu ... było miło się z Wami spotkać i poznać nowe osóbki 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Gabryl Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 Nam było bardzo miło poznać serdeczne gtono Elite. Dziękujemy wszystkim za miłe powitanie, szczególnie @Jus-Tinkaktóra nie pozostawiła nas "samych sobie" w pierwszych chwilach po przyjeździe. Chcę również wspomnieć o @Ricardo bo jednak to Rico przekonał mnie do wzięcia udziału w zlocie. @Ulterdziękuję za poczęstunek i że już nie przekręcasz mojego imienia 🙃 Jak już jestem przy poczęstunkach - @rafkecieszę się że miałem okazję posmakować słynnej pszczółki, mam nadzieję że będę miał jeszcze na to okazję 😎 Muszę również wspomnieć o Aldonce i kanapkach z pasztetem własnej roboty. Gdybyś się zastanawiała gdzie znikła połowa tych kanapek to ...ja nic o tym nie wiem 😅 @Misiekza skasowanie błędów, @Zwierzu@Skrobaza zaproszenie na kajaki, @Tygrysza emblemat opla na kapselka. Tak naprawdę wypadałoby wymienić każdego z osobna bo to dzięki wszystkim obecnym mogliśmy miło spędzć czas 😊 Do następnego! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post CzasiU Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 (edited) To ja też dorzucę od siebie 😆 Wielkie podziękowania dla zarządu, spisaliście się na medal! ❤️ @Sdandi za gadżety i wspólny pokój @Misiek za diagnostykę i wspólne wieczorne śpiewanie 😂 @Jus-Tinka za wspólną zabawę i gorącą wodę która pobudziła żołądek 😂 @Skroba za konkurs z rybkami i te kocie ruchy w rytmie lat 90tych 😂 @danio za zbiorniczek 😀 @Zwierzu za całokształt 😂 @Ricardo za wspólną rywalizację 😆 @Nelka@Ulter@rafke @skit @KAFAR @Mardok@Żaba @Ksiądz Konrad@Gabryl @PanKaretka @Pejdzel i wszystkich innych których nie ma na forum. Dziękuję wam wszystkim za wspólną zabawę! I za oddane głosy na czerwoną. Zlot był Mega! Mam nadzieję że zobaczymy się niebawem w jeszcze większym gronie! Pozdrawiam 😉 Edited June 6, 2022 by CzasiU 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 (edited) No to jescze odemnie:) Co tu dużo gadać. Jak zawsze super zobaczyć stare i nowe mordki:) Indywidulnie: Jak zawsze na pierwszym miejscu dla @Ulter i @rafke Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego @Ricardojak zawsze za dobry klimat, łutututu(chociaż niecnie mi przerwano;)) @danioza poczęstunki, możliwość posiedzenia w omedze w najładniejszym kolorze @dziwczyny za lożę @PanKaretkaza bycie Panem Karetką @Zarząd za organizację Do następnego Edited June 6, 2022 by skit 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Misiek Posted June 6, 2022 Popular Post Share Posted June 6, 2022 W imieniu zarządu: @Pejdzel @Sdandi @Skroba @Jus-Tinka Chcieliśmy podziękować Wam za przybycie na zlot i wspólną zabawę. Jako, że był to pierwszy wspólnie zorganizowany zlot mamy nadzieję że bawiliście się dobrze. Postaramy się aby następny zlot był lepszy od poprzedniego. Osobno dziękując: @skitza bimber, pszczółkę i co to tam jeszcze było... Ogólnie to zostałem sponiewierany przez tą mieszankę. Więcej się to nie powtórzy bo nic później nie pamiętam i na następny dzień źle się czuje @Sdandii @Ricardoza oklejenie mojej omegi i progi Cadillaca @Jus-Tinkaza ogarnięcie zlotowiczów i rozmieszczenie ich w pokojach, za bycie księgową i chęć do wstąpienia do zarządu @Aggamessza wypisywanie dyplomów @Pejdzelza kupno dokładki (jakkolwiek by to zabrzmiało) i ogarnięcie konkursu wydechu. @Skrobaza prowadzenie konkursu. Sam pomysł i wykonanie - bajka. Trzeba to powtórzyć @Zwierzuza bycie sobą. Nie zmieniaj się @CzasiUza pomoc w tym co zawsze jakoś nam wychodzi.... @Gabryl, Agnieszka i @Żaba Arek Kamiński Miło było Was poznać @PanKaretka@pawelino87PawełPaweł z córką Natalią, Rafał Czechowski za przybycie na zlot chociaż na jeden dzień @rafkeza rejestrowanie zlotu dronem I wszystkim tym których nie wymieniłem za przybycie i wspólną zabawę. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksiądz Konrad Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Do Po dziękowań do łancza się Ksiądz ,moje robaczki było na zlocie super ,pozdrawiam ciepło mych ulubionych ministrantów czesi-u i miśka. Bóg Zapłać za wspólne picie i uprzednią zabawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts