Popular Post Aggamess Posted June 5, 2022 Popular Post Share Posted June 5, 2022 Witam Wszystkich. Zostałam dołączona Mimowolnie na forum przez @Pejdzel. Przedstawiam Moje pierwsze auto jakim jest peugeot 206 1.4hdi. Dzielnie radzi sobie w miejskich warunkach ale i trasy nie są mu straszne. samochód kupiony ok. rok temu. Od zakupu zostało jedynie wypolerowane. Ale pierwsze zmiany są w toku. @Pejdzelprzygotowywuje mi lampy z czarnymi środkami. Poza awarią świateł stop samochód bez wad.117k przebiegu 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 A gdzie astra? Czy ja coś znowu pomieszalem... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggamess Posted June 6, 2022 Author Share Posted June 6, 2022 16 godzin temu, Ricardo napisał: A gdzie astra? Czy ja coś znowu pomieszalem... astra- @Pejdzel omega- @Pejdzel 206 -@Aggamess 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Wszystko jasne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 W dniu 6.06.2022 o 16:51, Aggamess napisał: astra- @Pejdzel omega- @Pejdzel 206 -@Aggamess @Pejdzelwszystkie auta co mają STZ🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Z tego co kojarze nie bylo stz w peugeocie tylko irmscher 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDamianuh Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 W dniu 10.06.2022 o 07:15, Grabarz napisał: Z tego co kojarze nie bylo stz w peugeocie tylko irmscher 😁 Irmscher/ Muskietter i ktoś tam jeszcze to robił Btw widzę peżocika serce się cieszy XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 W dniu 11.06.2022 o 14:17, MrDamianuh napisał: Irmscher/ Muskietter i ktoś tam jeszcze to robił Btw widzę peżocika serce się cieszy XD Poza tym ze dziś przegub zmieniałem a ostatnio wahacze fajne autko. jak na razie lampy w czarnej strukturze musze dokończyć i założyc Pewne jeszcze emblematy na czarno polecą. może dokładka Ala kupra i to na tyle. zdjęcie po lakierowaniu strukturą wnętrza lamp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 W dniu 10.06.2022 o 07:15, Grabarz napisał: Z tego co kojarze nie bylo stz w peugeocie tylko irmscher 😁 też mi nie tak wydaje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Aggamess Posted June 19, 2022 Author Popular Post Share Posted June 19, 2022 Aktywny weekend. Czwartek zmiana półosi, dziś czarna lampa założona. Emblematy żeby wszystko było spójne poszły również w czarną strukturę. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 2 godziny temu, Aggamess napisał: Aktywny weekend. Czwartek zmiana półosi, dziś czarna lampa założona. Emblematy żeby wszystko było spójne poszły również w czarną strukturę. Oj ten @Pejdzelsię narobił😁chwali mu się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 3 godziny temu, Sdandi napisał: Oj ten @Pejdzelsię narobił😁chwali mu się podziękował staram się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Nie miałem czasu uzupełnic ale cóż. Zycie pisze najlepsze scenariusze. Pug zaczoł robic zasłone dymną. Płynu ubywa z wydechu aż mogo wiec co. upg. 3 dni walki. Głowica zdięta świeczki o dziwo w całości wyjęte. po kilku godzinach szarpania i zrobieniu doniczki z samochodu udało się wyszarpać. nie wiem jak farncuzi to robią albo od tego wina mają gumowe ręce albo nie wiem. głowica poszła do planowania i sprawdzenia cisnieniowego. zamówione. nowy rozrząd, świece żarowe płyn olej mostek powrotu do wtrysku uszczelka szpilki uszczelka kolektora uszczelka pokrywy i pewnie zapomniałem o połowie innych pierdół głowica odebrana i abarot składamy. Oczywiście nie mogło być za łatwo. auto poskładane a cos świszczy, okazało się ze egr nieszczelny, mostek wtrysku cieknie, a i co ciekawe po złożeniu rozrządu silnikiem dało sie obrócić kluczem( na logikie klekota ręką?) No coż 3 dni walki a dalej nie bylo jak należy. złożoność uszkodzenia na poziomie expert. tatarata.... z kąd cieknie płyn? z dźwigni zawory w kolektorze od turbo. co gdzie jakim cudem? ehh... mikropęknięcie bloku miedzy wydechem a płaszczem wodnym........ bez zbędnego pie... zrobione jeżdzi. Ale nie tknę tej francuskiej francy. Wiec lato bedzie czasem zmian. pug out pewnie bertone z lpg ją zastąpi. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts