Wrona Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Przedstawiam wam kolejne moje daliy tym razem corsa c z zabujczym silnikem 1.0 43kw 馃槂 z racji tego 偶e m贸j samoch贸d do pracy sko艅czy艂 ju偶 sw贸j 偶ywot rozgl膮da艂am si臋 za czym艣 innym i pad艂 wyb贸r na corse przebieg oryginalny 177000km聽 Corsa dzi臋ki temu 偶e ma z艂o偶one 15 prawdopodobnie z astry f wygl膮da troszk臋 艣miesznie 馃槃 czeka mnie troch臋 ma艂ych poprawek przy niej takich jak wymiana b艂otnika drzwi z elektryko bo niestety s膮 korbki ale popsute i paru innych pierdo艂ek kt贸re si臋 znajd膮 po czasie niestety ale kto艣 kiedy艣 nie藕le jej przerysowa艂 jej bok聽 i to jest jej jeden z g艂uwniejszych problem贸w 馃槀 Wczoraj po zakupie umy艂am jej odrazu silnik bo s膮dzi艂am 偶e jest zbyt brudno i o dziwo nie mia艂a p贸藕niej 偶adnego problemu z odpaleniem niestety nie mam 偶adnego zdj臋cia przed jak to wygl膮da艂o聽 Mam nadziej臋 偶e za szybko psy w terenie mi jej nie popsuj膮 i b臋dzie dalej o czym pisa膰聽 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 11, 2022 Author Share Posted July 11, 2022 (edited) By艂am dzis z ciekawo艣ci na stacji rezultat taki ze do zmiany spr臋偶yny prz贸d bo jedna jest p臋kni臋ta wymiana amorow ty艂 i do zrobienia zbierznosc聽 Edited July 11, 2022 by Wrona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Czyli wleci od razu komplet jakich艣 ni偶szych znaj膮c 偶ycie聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 13, 2022 Author Share Posted July 13, 2022 11 godzin temu, Dolot napisa艂: Czyli wleci od razu komplet jakich艣 ni偶szych znaj膮c 偶ycie聽 No niestety nie potrzebuje 偶eby by艂a jak najwy偶sza akurat 馃槀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 b臋dzie lata膰 nad ziemi膮 wiec raczej jak by si臋 da艂o to by wy偶sze wlecia艂y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 (edited) Ostatnio si臋 troch臋 dzia艂o przyciemni艂am kierunki i przeciwmgielne tylnie pomalowa艂am te偶 rysy 偶eby a偶 tak nie rdzewia艂y聽 W sobot臋 corsa przesz艂a troch臋 wi臋kszy serwis jak si臋 okaza艂o od d艂u偶szego czasu wymienili艣my w niej amortyzatory prz贸d i ty艂 spr臋偶yny przod 艂膮czniki 艣wieczki olej wszystkie filtry pasek osprz臋tu. Teraz przynajmniej a偶 tak nigdzie nie zawadzam w robocie 馃槄 Ale ten dzie艅 nie m贸g艂 si臋 zako艅czy膰 zbyt dobrze wi臋c jakie艣 3km przed domem go艂膮mb poca艂owa艂 moja szyb臋 馃檭 ale na jutro jestem umuwiona na wstawienie nowej i licz臋 偶e jako艣 zd膮偶臋 z roboty dojecha膰聽 聽 Edited July 19, 2022 by Wrona 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 Sytuacja z szyba ju偶 uratowana dzisiaj wlecia艂a nowa i przyszed艂 kolejny puzelek 馃榿 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Godzin臋 temu, Wrona napisa艂: Sytuacja z szyba ju偶 uratowana dzisiaj wlecia艂a nowa i przyszed艂 kolejny puzelek 馃榿 Mnie to bardziej na lamp臋 wygl膮da聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 Co艣 tam si臋 dzi艣 pod艂uba艂o聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Tylko jedna lampa ? Pewnie stara si臋 rozpad艂a i nie by艂o jak wyregulowa膰. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted July 26, 2022 Author Share Posted July 26, 2022 W dniu 24.07.2022 o 20:26, OMEGATOR napisa艂: Tylko jedna lampa ? Pewnie stara si臋 rozpad艂a i nie by艂o jak wyregulowa膰. Stara ju偶 by艂a 偶贸艂ta i by艂o w niej pe艂no syfu i po zdj臋ci okaza艂o si臋 偶e tylko 1 uchwyt by艂 ca艂y i by艂a ca艂a pop臋kan膮 z ty艂u聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted August 16, 2022 Author Share Posted August 16, 2022 W tamtym tygodniu rozlecia艂 mi si臋 rozrzad jak wraca艂am do domu corsa musiala polecie膰 na szybko na najbli偶szy warsztat okaza艂o si臋 偶e przeskoczy艂 o co najmniej 2 z膮mbki i rozpad艂y si臋 艣lizgi i wpad艂y do miski olejowej na szcz臋艣cie wystarczy艂o wymieni膰 go i corsina 艣miga dalej bez problem贸w聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ca艂e szcz臋艣cie 偶e g艂owica si臋 osta艂a. Bo to ju偶 by koszta wi臋ksze da艂o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 20 godzin temu, OMEGATOR napisa艂: Ca艂e szcz臋艣cie 偶e g艂owica si臋 osta艂a. Bo to ju偶 by koszta wi臋ksze da艂o. Wiem w艂a艣nie ja ju偶 my艣lami wymienia艂am silnik w nim jak sta艂 na warsztacie 馃槵 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts