marcinte1981 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Jak w temacie sprzedam moją omegę opisana jest w dziale nasze omegi ale chętnie odpowiem na wszystkie pytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Podaj linka do tematu albo zrób foto i wrzuć tutaj. I wstaw opis co i jak było robine. Ułatwi to organizację i uniknie niepotrzebne pytania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinte1981 Posted August 3, 2022 Author Share Posted August 3, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 (edited) A może by tak trzymać się wcześniejszego szablonu. Gdzie jakieś namiary i cena ? Ciężko przeczytać regulamin ? Edited August 3, 2022 by OMEGATOR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Godzinę temu, OMEGATOR napisał: A może by tak trzymać się wcześniejszego szablonu. Gdzie jakieś namiary i cena ? Ciężko przeczytać regulamin ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinte1981 Posted August 4, 2022 Author Share Posted August 4, 2022 Auto do obejrzenia w Legnicy lecz dopiero od 14 08 bo jadę nim jutro na urlop cena jest do uzgodnienia Auto prawie nie jeździło przez 1.5 roku tylko przeplatane i po mechanikach bo rzuciła palenie na dwóch cylindrach okazało się że fabrycznie nową cewka która wymieniłem wraz z przewodami i świecami była wadliwa założona nową cewka Bosch Mierzyłem kompresję trzyma fabryczne parametry. Do wymiany jest lewy kat bo uszkodził mi go mechanik u siebie na placu i wmawiał mi że to od tego że paliwa za dużo szło w wydech A okazało się że jest uszkodzony mechanicznie. Auto nie ma wycieków mimo plastikowych pokryw. Felgi że zdjęć zostały pomalowane proszkowo na biało lecz jeszcze ich nie poskladalem mam do nich opony hankook ventus prime 2 w rozmiarze 225/55r16 z roku 2019 z przebiegiem 5 k km Auto teraz stoi na stalowych 15 z zimowkami Rdza na dolnych rabatach drzwi i mały pęcherzyk na lewym tylnym błotniku bez dramatu z wiedzy która posiadam nigdy nie był naprawiamy blacharsko i ma oryginalny lakier lecz nie dysponuje miernikiem i nie mam jak tego sprawdzić A wątpię żeby Szwajcar od którego kupiłem omege wciska mi kit Podłoga zdrowa W zawieszeniu nic nie stuka Wnętrze zadbane prawie żadnych oznak zużycia Pompa abs raz działa raz nie do wymiany elektronika Nie mieliście okazji zobaczyć mnie na zlotach bo 8 miesięcy po zakupie uszkodzilem sobie kręgosłup i do tej pory walczę o powrót do zdrowia . Rok po wypadku gdy straciłem pracę zmuszony byłem sprzedać moje audi v8 Omege sprzedaje bo potrzebuję kasę na auto które nadawać się będzie na taxi bo stan zdrowia nie pozwala mi wrócić do pracy na ciężarówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NerwuS13 Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Jaka cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinte1981 Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 1 godzinę temu, NerwuS13 napisał: Jaka cena? Cena do uzgodnienia auto kosztowało mnie 19 k w 2017 dodatkowo po przyjeździe do Polski został wymieniony rozrząd wszystkie płyny chlodniczka oleju uszczelniony silnik na wszystko mam papiery A i instalacja gazowa za 3.5 k I na pewno taniej nie sprzedam niż 20 k chyba że bez felg ostatnio nowa cewka Bosch kable i świece oraz aku Bosch s4 Olej motul 5w40 Do końca tygodnia jestem w Zakopanem w sobotę będę wracał moją omegą przez Kraków i dalej a4 do Legnicy Zgadzam się na wizytę w dowolnej stacji diagnostycznej czy wskazanym warsztacie oczywiście na koszt kupującego Auto jest w niespotykanym oryginalnym stanie wymaga drobnych napraw blacharskich ale nie ma dziur rdza głównie na rantch drzwi i w jednym miejscu na blotniku mały purchel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 20 koła Czy ja coś źle zrozumiałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDamianuh Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 5 minut temu, OMEGATOR napisał: 20 koła Czy ja coś źle zrozumiałem? No op chce 19k bo tyle go wyniosła... No to powodzenia... będzie jak z niebieską B przedfl z 2.0 XDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinte1981 Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 Cena adekwatna do stanu jak wolisz kupić złom za 5 k i wpakować w niego 20 k to twoja sprawa zapewniam Cię że nie widziałeś omegi w takim stanie podkreśliłem że nigdy nie była naprawiana blacharsko wiem że w Polsce ciężko będzie go za tyle sprzedać ale w Niemczech bez trudu sprzedam go za 5 k euro chciałem dać szansę miłosnikowi tego modelu z Polski na kupno naprawdę unikatowego egzemplarza A porównywanie 2.0 z topowym mv6 z maksymalnym dostępnym wyposażeniem jest nie na miejscu zwłaszcza wśród osób które są fanami tego modelu także proszę o zachowanie takich uwag dla siebie zwłaszcza że nie widziałeś na żywo tego samochodu i chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego że znalezienie auta w takim stanie które w dodatku jest na sprzedaż graniczy z cudem Same felgi chodzą od 5 k w górę Ja uważam za 20 k za ten samochód to okazja która się już raczej nie zdarzy Pozdrawiam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts