motyl81 Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 witam...... jest to moja 3 omega,zaczynałem od x20xew potem x30xe,aktualnie przypałętało sie y25dt kupione w tym roku auto przyprowadzone na stalowych 16 wiec od ręki wpadły 17 alu auto przeszło pare napraw jak wymiana chłodnicy,wiskozy,uszczelki pod kolektorem i ostatnio oleju jako ze zrobiło sie cieplej trzeba było zadbać o wygląd a wiec,malowanie zacisków i konserwacja nadkoli ogarnięty uchwyt na tableta no i wlepy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 mały spocik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 se sami spota zrobili i nic nie powiedzieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 a bo to był przypadkowy spot z zaskoczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 23, 2016 Author Share Posted July 23, 2016 jako ze miałem ostatnio awarie w autku i z dziwnej początkowo nieznanej przyczyny rozdupczyło mi wiatrak wiskozy który podziurawił mi nową chłodnice sprawa wyglądała z pozoru prosta,zdobyć wiatrak i chłodnice o ile chłodnice załatwiłem natychmiast od Skita z angola to wiatrak juz był trudniejszym wyzwaniem,zwiedziłem mase szrotów i sklepów ale udało sie... przyczyną usterki była pewna rurka która z jakis powodów sie przesuneła i zawadziła wiatrak przy okazji wywalonej chłodnicy me oczy ujrzały taki widok godzina dmuchania spręzarką i było juz w miare czysto,teraz sie nie dziwie ze klima du*y nie urywała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo na przyszlosc juz wiemy od czego pasuje wiatrak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 23, 2016 Author Share Posted July 23, 2016 4 minuty temu, Grabarz napisał: czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo na przyszlosc juz wiemy od czego pasuje wiatrak wolałbym sie tego dowiedzieć tanszym kosztem ale co fakt to fakt w tym temacie troche wiedzy ogarłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 no to oczywiste ale tego nie przewidzisz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 A tak dla potomnosci od czego pasuje ten wiatrak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted July 23, 2016 Author Share Posted July 23, 2016 Godzinę temu, Tazz napisał: A tak dla potomnosci od czego pasuje ten wiatrak? od wiekszosci bmw z silnikiem desla wiekszym niz kosiarka np serii x5 3 ,5,7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts