Popular Post Patryk Baran Posted October 11, 2022 Popular Post Share Posted October 11, 2022 Siemka👋 dziś przedstawiam wam moją 3 omegę (Silver Arrow), ale przejdźmy do konkretów. 2.2 B+G, sedan, 144km, wnętrze mało porywające, ponieważ zwykły welur. Przyszłość pokaże i zweryfikuję czy uda mi się osiągnąć cel jakim jest pakiet irmscher. Jestem prawdopodobnie 2 właścicielem w kraju lecz nie jest to zweryfikowane jeszcze. Jak to opel zawsze rudy jakoś wejdzie na imprezę. Stan blachy na dzień dzisiejszy uważam za 4+. Tak, tak wiem 2.2 więc oleju lubi sobie popijać pokryjomu przed właścicielem, ale wiem o tym i mogę powiedzieć że butelka litrowa starczy na długo. Zakupiona w Warszawie więc pierwsza trasa próbna odbyta spokojnie dowiozła mnie do Lublina. Na dniach napewno znajdzie się naklejka klubowa na szybę by cieszyć oko posiadacza. Pierwszymi modami wizualnymi pojawią się progi. Następnie napewno będę szukał felgi przez okres zimowy i w międzyczasie chciałbym poszukać kierownicę i gałkę zmiany biegów. Dalsze informacje będą dodawane na bieżąco i w miarę możliwości finansowych. Jeśli chcecie więcej informacji na temat mojego opla zapraszam do komentowania tam udzielę bardziej szczegółowych odpowiedzi. Żeby nie przedłużać i zanudzać poniżej znajdziecie zdjęcia poglądowe auta. Pozdrawiam 👋 i mam nadzieję, że będzie się miło czytało i oglądało fotki😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Witam, spowrotem. Powodzenia w modach i zbieraniu pakietu. bezawaryjności 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekaverse Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Bardzo ładna sztuka CI się trafiła, a gdzie zdjęcia środka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 Teraz, Piotrekaverse napisał: Bardzo ładna sztuka CI się trafiła, a gdzie zdjęcia środka Napewno będą tylko muszę posprzątać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 No witaj przyjacielu jak miło znów widzieć omegę w twoich rękach tylko dbaj o te auto💪😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 21 minut temu, Piotrekaverse napisał: Bardzo ładna sztuka CI się trafiła, a gdzie zdjęcia środka No i silnika, pomimo że to 2.2 @Patryk BaranSzykuj, szykuj... Zlot dopiero na wczesne lato to masz sporo czasu. Trzymam kciuki za projekt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 12 minut temu, Sdandi napisał: No witaj przyjacielu jak miło znów widzieć omegę w twoich rękach tylko dbaj o te auto💪😀 Dziękuję bardzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 W dniu 11.10.2022 o 09:07, Patryk Baran napisał: Dziękuję bardzo liczę ze na urodziny klubu już się coś zadzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Nigdy nie byłem przekonany co do tego 2.2, ale no czas u ciebie pokaże Jakby co to moje felgi za niedługo będą na sprzedaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 Hej, nadszedł czas najwyższy by zabrać się za zawieszenie przednie. Także trochę poszukiwań cierpliwość i pomoc dobrego kolegi. I są drążki. Tak to Ori lemforder. Na dniach trzeba zabrać się za robotę, więc wlecą jakieś relacje z przebiegu wydarzeń. Co dalej? To już zależy co mi przyjdzie do głowy, ale mam już plan zakupić progi by dalej iść w stronę irmscher. Pozdrawiam 👋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Godzinę temu, Patryk Baran napisał: Hej, nadszedł czas najwyższy by zabrać się za zawieszenie przednie. Także trochę poszukiwań cierpliwość i pomoc dobrego kolegi. I są drążki. Tak to Ori lemforder. Na dniach trzeba zabrać się za robotę, więc wlecą jakieś relacje z przebiegu wydarzeń. Co dalej? To już zależy co mi przyjdzie do głowy, ale mam już plan zakupić progi by dalej iść w stronę irmscher. Pozdrawiam 👋 Ja pozyskałem też dwa komplety od dobrego kolegi przyjaciela @daniowiec mogłem ci jeden odsprzedać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted January 5 Author Share Posted January 5 Siemka długi czas mnie nie było a dziś omega doczekała się nowego dolotu gdyż stary jak widzicie nie miał prawa bytu części pozyskane od kolegi z Omega Garage za co dziękuję bo paczki bardzo szybko dochodzą. Tak paczki niestety nie zdążyłem zrobić sesji z wymiany alternatora który także od kolegi wyżej został zakupiony tuż przed świętami. Na przyszłość postaram się robić fotki z takich szybkich akcji. A tym czasem trzymajcie się i do kolejnego 👋 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted January 5 Share Posted January 5 Troszkę się popękało tej rurce. Fajnie że Michu ogarnął temat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Baran Posted January 5 Author Share Posted January 5 Ta rura nie miała prawa bytu a michu to porządny gość i fajnie że mamy kogoś takiego jak on 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted January 5 Share Posted January 5 No dobry chłopak z niego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts