Piast-oracz Posted Wednesday at 05:22 PM Share Posted Wednesday at 05:22 PM Witam mam taki problem, że ostatnio mój fotel elektryczny od strony kierowcy jeździ tylko do połowy (w położeniu przód tył) reszta działa. Miałem na chwilę cofnięty na maxa do tyłu i teraz mogę jedynie do połowy przysunąć a nie ukrywam że przydałoby sie troszkę bliżej siedzieć 😂. Miał ktoś z Was taki problem, co zrobić w takim wypadku? Co więcej od czasu do czasu mam problem z wyjęciem kluczyka ze stacyjki czym to moze byc spowodowane? Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted Wednesday at 05:40 PM Share Posted Wednesday at 05:40 PM A nie wpadlo Ci tam cos w szyne? Np moneta? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted Wednesday at 06:58 PM Share Posted Wednesday at 06:58 PM Zobacz, czy któraś kostka el. się nie wysunęła, podociskaj wszystkie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted Wednesday at 08:25 PM Share Posted Wednesday at 08:25 PM Co do fotela to tak jak Graba pisał sprawdź czy nie wpadło coś do szyny prowadzącej. Jeśli chodzi o stacyjkę to możliwe że już zapadki wyrobione lub grot kluczyka. Jeśli masz drugi kluczyk to sprawdź jak on działa. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piast-oracz Posted Thursday at 05:20 AM Author Share Posted Thursday at 05:20 AM Ok dzięki, sprawdzę z tymi kostkami bo zadnych el ktore mogłyby przeszkadzać nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted Thursday at 08:33 AM Share Posted Thursday at 08:33 AM No ja bym zaczął od właśnie sprawdzenia w szynach a przede wszystkim czy śruby fotela masz dokręcone, one tak śmiesznie mają ze jak nie dokręcisz to będzie się blokować o szynę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabryl Posted Thursday at 02:42 PM Share Posted Thursday at 02:42 PM Problem z wyjęciem kluczyka może występować również z winy ASB. Nie możesz go wyjąć czy nie możesz przekręcić stacyjki do pozycji 0, tak jakby auto stało na biegu (rozumiem, że chodzi o 3.2V6) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piast-oracz Posted Thursday at 09:27 PM Author Share Posted Thursday at 09:27 PM Tak 3.2 pojawia sie to sporadycznie mogę odpalać i ruszać ale całkiem w tyl nie idzie i czasami nie mogę wyjąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted Thursday at 09:36 PM Share Posted Thursday at 09:36 PM 42 minuty temu, Piast-oracz napisał(a): Tak 3.2 pojawia sie to sporadycznie mogę odpalać i ruszać ale całkiem w tyl nie idzie i czasami nie mogę wyjąć. Pozostaje wyjąć wkładkę wyczyścić i złożyć spowrotem https://youtu.be/3EjN5vshwIM Jak jeszcze możesz przekręcić w pozycję zapłonu to luzik bez problemu ja wyjmiesz na zewnątrz jak coś pisz nawet priv to ci nr podeślę i pod powiem jak zrobić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM 13 minut temu, Piast-oracz napisał(a): mogę odpalać i ruszać ale całkiem w tyl nie idzie i czasami nie mogę wyjąć. No z tym to już tylko do lekarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piast-oracz Posted Friday at 09:32 AM Author Share Posted Friday at 09:32 AM Hahah 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piast-oracz Posted Friday at 09:34 AM Author Share Posted Friday at 09:34 AM 11 godzin temu, Sdandi napisał(a): Pozostaje wyjąć wkładkę wyczyścić i złożyć spowrotem https://youtu.be/3EjN5vshwIM Jak jeszcze możesz przekręcić w pozycję zapłonu to luzik bez problemu ja wyjmiesz na zewnątrz jak coś pisz nawet priv to ci nr podeślę i pod powiem jak zrobić Super będę działać to najwyżej sie odezwę 💪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts