Kevecz Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Moja Omcia kupiona przez ze mnie 8 miechów temu z przebiegiem 195tys Przy 170 rozrząd strzelił i były robione 2 głowice i rozrząd Po kupnie założony gaz i odrdzewiona Wymieniono było już klocki przód i tył , środkowy drążek kierowniczy , świece i nagrzewnica A teraz mody Silnik dostał puchę która robi swoje Gwint jak na razie tylko na tyle przód musi być przerabiany i powoli się robi Kola malowane proszkowo I końcowy ulterek Zawieszenie poliuretanowe jest Czeka rozporka i wałeczki od 3.0 a na przyszły miesiąc dojedzie jeszcze lotka A autko dostało dymionie halogenki i lampy tył a jeszcze przednie zostają do malowania Autko ma aktualnie 225tys i oleju nie bierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 I moja czarnulka dostała nowe make up na oczka i tulejki nowe Ma tez nowa mapę wgrana i gaz nie wyrabia po puszce wiec coś dala , pora przygotować wałeczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 25 minut temu, Kevecz napisał: I moja czarnulka dostała nowe make up na oczka i tulejki nowe Ma tez nowa mapę wgrana i gaz nie wyrabia po puszce wiec coś dala , pora przygotować wałeczki No dała, dała. Bo masz krótki dolot:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevecz Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 3 godziny temu, skit napisał: No dała, dała. Bo masz krótki dolot:D No Świece nie wytrzymują , kopiłem denso i gazownik powiedział teraz tylko irydowki bo te temperatury nie wytrzymują i siadają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 wpadnij na spota do Gdyni to obadamy na zywca furke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts