AHMED25 Posted February 12 Share Posted February 12 Część i czołem po ostatnich przykrych momentach pozbycia się omegi nadszedł czas na przedstawienie nowego mojego nabytku ale zacznijmy od początku. Jest to Mercedes w 203 kombi w średnim kolorze z bardzo fajnym wyposażeniem. Silnik czysta benzynie 3.2 V6 w cenie części jest kilka zeczy do poprawki ale za te pieniądze i tak było dobrze.mozebterqz kilka zdjec 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AHMED25 Posted February 12 Author Popular Post Share Posted February 12 (edited) Oczywiście jest trochę pomysłów na niego więc na bieżąco będzie temat aktualizowany:) Edited February 12 by AHMED25 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted February 12 Share Posted February 12 On nie jest w średnim kolorze. On po prostu jest w podkładzie i czeka na kolor Ale silnik prawie jak w omedze. 3.2 będzie jakoś jeździć. Bezawaryjności życzę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHMED25 Posted February 12 Author Share Posted February 12 No fakt też jest pomysł na zmianę koloru ale to z czasem przyjdzie silnik fajnie chwilą i może nawet jest bardziej zrywny niż w omedze lecz może chodzi typowo o masę auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 12 Share Posted February 12 No ładny 👍 silnik taki jak u mnie u siebie na dynamike nie narzekam wiec moge sie spodziewać jak Twoj jedzie bezawaryjności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted February 12 Share Posted February 12 Fajne autko jest silnik odpowiedni a resztę sobie zrobisz zwłaszcza że obok stała omega bardzo dobrego fachowca mechaniki itp😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 13 Share Posted February 13 dobry wybór właśnie takie miałem kupić zamiast omegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AHMED25 Posted March 4 Author Popular Post Share Posted March 4 Znalazło się trochę czasu by zająć się drobnostkami które zaczęły się odzywać. W ostatnim czasie wywaliło mi błąd poziomu płynu chłodniczego oraz poziomu płynu do spryskiwaczy. Prawy dolny wahacz się odezwał pasek klinowy był w kiepskim stania. Pasek został zmieniony ale niedługo będę zmieniał rolki i olej razem z plukanka końcówki też wewnętrzne trzeba będzie zmienić. Wahacz dolny okazał się orginalny mercedesa tak więc wydaje mi się że będę wymieniał wszystko z pierwszego montarzu 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts