denyplprw Posted February 16 Share Posted February 16 Witam , Omega nabyta 3 msc temu 3.2 automat z LPG. Srednie spalanie na benzynie 24.6l przy spokojnej jeździe. Wskazania sond lambda niby ok Brak Katów Brak Lewego powietrza Podciśnienia spięte dobrze Brak błędów Silnik pracuje równiutko Chwilowe spalanie na postoju 1.6l/h Ma któs jakieś pomysły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted February 16 Share Posted February 16 Te wskazania to jakie są ? Dotyczy pierwszych sond i drugich. Tak z innej beczki ... być może ktoś kiedyś zmieniał komputer pokładowy CID/MID lub inny z omegi o innym silniku i w Twojej pokazuje błąd? Jaki wyświetlacz masz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denyplprw Posted February 17 Author Share Posted February 17 Te wskazania to jakie są ? Dotyczy pierwszych sond i drugich. Tak z innej beczki ... być może ktoś kiedyś zmieniał komputer pokładowy CID/MID lub inny z omegi o innym silniku i w Twojej pokazuje błąd? Jaki wyświetlacz masz ?Wskazania sond pierwszych od 0.40 do 0.93 na ciepłym. Drugich teraz nie pamiętam. Ale one moga być nie prawdziwe bo mam tą najnowsza firmę "katanima". Mam Mid-a. Ale podałem wartości z dystrybutora. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denyplprw Posted February 19 Author Share Posted February 19 Wskazania sond pierwszych od 0.40 do 0.93 na ciepłym. Drugich teraz nie pamiętam. Ale one moga być nie prawdziwe bo mam tą najnowsza firmę "katanima". Mam Mid-a. Ale podałem wartości z dystrybutora. Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu TapatalkaTak sondy wychodzą. Obecnie w 2 z tyłu montuje emulatory. Ale jedna sonda zostawiła swój gwint w wydechu Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts