Popular Post SZAJBUS_SzeF Posted February 17 Popular Post Share Posted February 17 Sprzedam graty do Omegi -zderzak przedni irmscher B FL -grill bez znaczka FK automotive B FL -zderzak tył wraz z blendą irmscher B kombi -lotka tylnej klapy irmscher B kombi ze światłem stopu (brak foto) -sztywne koło zamachowe V6 (brak foto) Lokalizacja: Lędziny województwo Śląskie. Generalnie za wszystko moja propozycja to 3000zł. Ze strony klubowiczów jestem skłonny na poważne negocjacje przy odbiorze osobistym;) Ps. Życie tak się toczy że niestety najprawdopodobniej już nigdy nie zbuduję irmi kombi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 7 Author Share Posted March 7 Temat do zamknięcia. Fanty sprzedane (zostają w klubie) Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 7 Share Posted March 7 Znowu @danio?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8 Share Posted March 8 Tylko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts