Popular Post chrosciu200 Posted February 23 Popular Post Share Posted February 23 Jak narazie krótko wpada nowe daily Omega z 95r 2.0 16v CD z przebiegiem coś koło 140tys Z góry dzieki @Pejdzel że pojechał ze mna po nia😅 Z rzeczy do zrobienia to rdza na prawym nadkolu Lewe nadkole jest do ogarnięcia też bo pękła szpachla no i szyba bo ktos strzelił w nią prawdopodobnie z wiatrowki 🤦 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted February 23 Share Posted February 23 No panie ładne cacko. 95r na klimatroniku i taki przebieg szacun Zrobić rudego i jeździć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted February 23 Author Share Posted February 23 51 minut temu, OMEGATOR napisał(a): No panie ładne cacko. 95r na klimatroniku i taki przebieg szacun Zrobić rudego i jeździć. Gratulacje dla @Pejdzel bo ja się uparłem na inną która okazała się śmietnikiem a on tą znalazł 😅 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 23 Share Posted February 23 3 godziny temu, chrosciu200 napisał(a): Gratulacje dla @Pejdzel bo ja się uparłem na inną która okazała się śmietnikiem a on tą znalazł 😅 nie ma problemu następne oględziny przed zakupowe wedle stawki rzeczoznawcy + 20 proc od wynegocjowanej różnicy w cenie i mogę jechać gdziekolwiek. A z mojej perspektywy, samochód technicznie zadbany serwisowany w Bosch warszawa, wszystkie graty na bieżąco robione, konstrukcyjnie zdrowy i nie ma się do czego przyczepić, zrobić zaprawki puki nie trzeba spawać i jeździć jako daily. przebieg dla ciekawskich autentyczny łącznie z wpisanymi serwisami i przebiegami w ori książeczce 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted February 23 Share Posted February 23 No to w takim razie @Pejdzel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 24 Share Posted February 24 W dniu 23.02.2023 o 07:36, OMEGATOR napisał(a): No panie ładne cacko. 95r na klimatroniku i taki przebieg szacun Zrobić rudego i jeździć. Właśnie to w tym egzemplarzu jest fajne, ze to idealne daily, zrobić zaprawki bo wszystko co w tej chwili jest jeszcze obejdzie się bez spawania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 24 Share Posted February 24 srebro Srebrzynka 3.0 MV6 (Powrót do przeszłości) - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest złoto Złote daily 2.0 - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest to co teraz brąz? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted February 24 Share Posted February 24 12 minut temu, Pejdzel napisał(a): srebro Srebrzynka 3.0 MV6 (Powrót do przeszłości) - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest złoto Złote daily 2.0 - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest to co teraz brąz? Na to wychodzi, musi być całe podium 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted February 24 Author Share Posted February 24 Godzinę temu, Pejdzel napisał(a): srebro Srebrzynka 3.0 MV6 (Powrót do przeszłości) - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest złoto Złote daily 2.0 - Nasze Omegi - Omega Elite Klub jest to co teraz brąz? Jednie chyba taki był ale to ciężki temat ,raz tylko widzialem na sprzedaż 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted February 24 Share Posted February 24 Jak jest taka zadbana sztuka i ruda nie szaleje to zaraz będzie stać obok srebrnej, bo będzie szkoda jeździć 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted February 26 Share Posted February 26 W dniu 24.02.2023 o 21:45, Dolot napisał(a): Jak jest taka zadbana sztuka i ruda nie szaleje to zaraz będzie stać obok srebrnej, bo będzie szkoda jeździć specjalnie była szukana bieda i nie lalka z zewnątrz przynajmniej ja takiej szukałem dla Adriana, właśnie żeby nie wpadł na taki pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post chrosciu200 Posted February 26 Author Popular Post Share Posted February 26 Dzisiaj małe porządki i pierwsze zmiany bo nie mogłem patrzeć na zamek z zniszczonym znaczkiem Akurat się tak trafiło że na złomie niedaleko mnie stoji też złota więc o to efekt Przy okazji porządków znalazłem klucze do haku ale odpiąć mi się nie udało tak się zrósł narazie spiskany odrzewiaczem i zobaczyny za parę dni,a ciekawostka jest to że zamek był otwarty więc dobrze ze nic nie ciągnąłem Na mycie ręczne jest zbyt zimno to zgarnęliśmy 2 omegi razem z @Wrona i pojechaliśmy na bezdotykowa 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post chrosciu200 Posted March 2 Author Popular Post Share Posted March 2 (edited) Szyba zmieniona jakby kogoś interesował koszt to: 250zl -robocizna 400zl -szyba 40zl- uszczelka do okola szyby Przy okazji przyszla paczka od Michała z paroma gratami jak np z rączkami tylnymi na dawce gum dla przednich Zapomniałem zrobić zdjęcia przed ale i tak nie było już tam gumy tylko sam plastik Edited March 2 by chrosciu200 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted March 2 Share Posted March 2 No podszybie wygląda całkiem fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted March 4 Author Share Posted March 4 No zaje...🤦 Pan wyjeżdżając z pod sklepu nie zauważył 5m złotej omegi taki szybki obraz uszkodzen : -drzwi prawy przód -tyl No i zawias dolny z drzwi tyl 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted March 4 Share Posted March 4 Chłopie co ty masz się z tymi przypadkami /wypadkami ??? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted March 4 Author Share Posted March 4 11 minut temu, OMEGATOR napisał(a): Chłopie co ty masz się z tymi przypadkami /wypadkami ??? Sam bym chcial wiedzieć 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted March 4 Share Posted March 4 😵Ja bym poszedł do egzorcysty może ktoś rzucił zły czar.. a tak na poważnie to współczuję i podziwiam za wytrwałość. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted March 4 Author Share Posted March 4 18 minut temu, Ślicznotka łukasza napisał(a): 😵Ja bym poszedł do egzorcysty może ktoś rzucił zły czar.. a tak na poważnie to współczuję i podziwiam za wytrwałość. Wiesz co na moją babcie mówili wiedzma bo co mówiła to wie działo więc może i czar 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolot Posted March 4 Share Posted March 4 Ja pierdziele... No masakra... A wydaje się na prawdę zdrowa sztuka i znowu dzieje się tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 4 Share Posted March 4 No naprawde szkoda, dopiero co robiłeś druga stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted March 5 Share Posted March 5 nie wierzę w Twoje przypadki makabra fest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 5 Share Posted March 5 Widać że malowany tył był ale drzwi ori 😱 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrosciu200 Posted March 5 Author Share Posted March 5 19 godzin temu, Tazz napisał(a): No naprawde szkoda, dopiero co robiłeś druga stronę To nie ta omega I w srebrnej jeszcze nie zrobiłem tego boku termin dopiero 17 kwietnia więc mam 2 omegi I 2 te same boki załatwione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted March 5 Share Posted March 5 7 godzin temu, patryk2828 napisał(a): nie wierzę w Twoje przypadki makabra fest Szkoda całkowita. Będzie na naprawę tej i srebrnej 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts