Popular Post Ezkk Posted March 8 Popular Post Share Posted March 8 Po małych perypetiach życiowych nabyłem drugą omegę. Niebieskie bele co z roku 2001 pod maską 2,6 litra w inwalidzie, gdyby nie brak 5 biegu nawet bym nie myślał o manualu. Chwilowo zrobione 2tys km wokół komina i większych problemu nie doświadczyłem Jedynie dymi na biało na jałowych, duża ilość masła pod korkiem i ubywający olej. Robiony test upg niby wszystko ok. Mam zamiar zajrzeć do egru i chłodniczki oleju, chyba że jeszcze gdzieś szukać przyczyny, poza pokrywami zaworów. Z mniejszych bolączek to nie otwiera się silowniczek wlewu paliwa i tylna prawa szyba ładnie opada, ale już podnieść się nie chce . Będzie trzeba rwać tapicerkę tylko niech się jakaś pogoda zrobi. A teraz najważniejsze rudy pi*******c, muszę stwierdzić jak na omegę jest go niewiele Jedynie wnęka na koło zapasowe zjedzone, a na reszcie tylko powierzchowny nalot.(tak wiem w omedze nie ma dziur, dopóki się ich nie szuka 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdandi Posted March 8 Share Posted March 8 Witam w swoim jak i zarządu imieniu fajne że dołączyłeś ze swoją omegą i pochwaliła się nią życzę cierpliwości i sukcesów przy omedze czekam na więcej fot i jakie może mody💪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted March 8 Share Posted March 8 Dawaj więcej foto i opisu . No i bezawaryjności i żeby więcej dziur nie było . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzasiU Posted March 8 Share Posted March 8 Fajna sztuka, dawaj więcej fotek i jakiś lepszy opis, wyposażenie, plany na fure etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts