Ricardo Posted March 12 Share Posted March 12 Witajcie. Chętnie zamienię klamke wyrobu ultera (ala irmscher) za progi do B/bfl w stanie byle nie połamanym potrzebne mi do wydmuszek stz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fahren Posted March 12 Share Posted March 12 Ja nie mam i nie potrzebuję, ale mam kumpla, co potrzebuje taką klamkę i ma progi. A że bym musiał jego prywatne dane podać, to napisze je na PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejdzel Posted March 13 Share Posted March 13 22 godziny temu, Ricardo napisał(a): Witajcie. Chętnie zamienię klamke wyrobu ultera (ala irmscher) za progi do B/bfl w stanie byle nie połamanym potrzebne mi do wydmuszek stz @Ricardo bierz na lubelskie przywiozę ci progi( sprawdzę czy kompletne) jak rozumiem chcesz te płaskie jak fl nie mv6 z garbem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted March 14 Author Share Posted March 14 Obojętne które bo potrzebuje je na wydmuszki stz byle by były całe i Uchwyty całe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts