benek95 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Omega b 2.0 ,,v8'' :-) kupiona w maju 2013r... auto kupione do dojazdu do pracy zupełnie seryjna i nieładna trochę rudej też się znalazło Na początku 2014r założone zawieszenie K.A.W i poliuretany Czerwiec 2014 mała kraksa pognieciony cały bok od przedniego do tylnego zderzaka :-( oczywiście nie z mojej winy... kilka dni później omega stała juz u lakiernika. Następnie odłożone xenony i klasyczne łopaty. W zimę z nudów pomalowałem środki lamp. W lato 2015 omega odwiedziła lakiernika zrobione zaprawki tylnych błotników oraz sciemnione szyby przód i tył. W tym roku zmienione listwy od polifta i założony gwint KW V2. Niedługo będą zderzaki i lotka irka... w planach swap na 3.0 v6 i stylingi 63 reszta wyjdzie w praniu... :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ładnie siedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ładnie, mimo tego że z zewnątrz prawie seria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Bardzo ladna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 jeździłbym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 dobre to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 ladna i siedzi pięknie ile te springi w dół ?jaki profil opony bo jak na 17 to ładnie usiadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benek95 Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Dzięki panowie... Teraz, MaTTi napisał: jeździłbym Nie wiem czy chciał byś jeździć :-) po 1 to nie jedzie bo to 8 zaworowka po 2 to mało gdzie wjedzie :-P Teraz, saint napisał: ladna i siedzi pięknie ile te springi w dół ?jaki profil opony bo jak na 17 to ładnie usiadlo Teraz założony jest gwint KW V2 wyjęte halpery i opuszczone prawie na sam dół zostało 5mm gwintu :-) aktualnie opona 215/45 a tył 225/45 bo akurat takie poniewieraly się w garażu to je założyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 8 zaworókę bym przygarnął... lepsze to niż 16v, które posiadam i leje więcej oleju niż gazu w miesiąc a co do gwintu to fakt... ślicznie wygląda ale nie praktyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benek95 Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Ja juz 2 razy upg wymienialem a tak po za tym nie było większej awarii... a tym autem mało jeżdżę bo w ciągu tyg zadko jestem w domu a jak musze wjechać głębiej w teren (miasto :-) ) to wsiadam w piżgota bo tym nie hu hu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 no właśnie... bezproblemowa jednostka. Co prawda ja też wiele nie robiłem przy swoim silniku ale znam wszechobecne opinie zrobiłem 25 tys i robiłem upg, wymiana uszczelniaczy i takie pierdoły jak alternator czy spalone żarówki teraz słyszę jakieś dziwne odgłosy z pod pokrywy zaworów lecz nikt na FB nie pomaga jak na razie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts