jakciu Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 ,Po reanimacji forum ponowna prezentacja mojej Omegi B FL rocznik 2000, silnik 2.2 benzyna gazautomatyczna, skrzynia biegów, wnętrze w skórze i pseudo drewnie, klima. Latem na 17 obecnie w kolorze RAL 3020. Nadwozie jeszcze nie pozbierane po lekkiej stłuczce widać to gdyż auto ma dwa odcienie czerni na sobie. W planach oczywiście malowanie i kilka innych udogodnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 No i git ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 22, 2016 Author Share Posted May 22, 2016 A dla pełniejszego obrazu dołączam link Galeria FLka Jakuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 A to moja pompa wody ... w wyniku usterki kilka nowych gratów ... rozrząd i remoncik silnika plus serwis skrzyni automatycznej i uzupełnienie płynów w moście Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Zapewne pompa wody spowodowała takie szkody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 a nie myslales od razu o swapie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Godzinę temu, Grabarz napisał: a nie myslales od razu o swapie ? Ale Swapie na co? Swap z 2.2 na v-kę to niezła masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 no to na dziesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 18 minut temu, Grabarz napisał: no to na dziesla Z lepszego na gorsze? Bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 19 godzin temu, digi napisał: Masz chwilowe załamanie nerwowe czy co ci jest ?? Jak mozna na cos takiego wpaść ? Piatek juz za dwa dni spokojnie ... nie zgrywaj się, poza tym nie zrozumiesz tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 Nie no swap nie wchodzi w grę. Poza tym jestem w sumie zadowolony z tego mojego 2.2. Muszę jeszcze tylko ogarnąć inne tematy zwiazane z kolorem i rudzia i bedzie super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Letnia zmiana .... było czerwono jest złoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 takie niby subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 takie niby subaru No powiedzmy, choć odcień autorski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Złoto pojawi się lada moment też we wnętrzu. Jakiś czasu temu wjechała czerń w przednie lampy. Na dalszy montaż czekają: dysze sprysków od insigni dodatkowe listwy postojówek zespolone z kierunkiem ładowarka bezprzewodowa gniazdo ładowania USB 2A x2 roleta elektryczna zderzak przedni do usunięcia miejsce na tablice na gladko Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHMED25 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Czyli dzialasz z tematem jak czas pozwoli . Szykuje sie kolejna niestandardowa kluska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Złoto pojawi się lada moment też we wnętrzu. Jakiś czasu temu wjechała czerń w przednie lampy. Na dalszy montaż czekają: dysze sprysków od insigni dodatkowe listwy postojówek zespolone z kierunkiem ładowarka bezprzewodowa gniazdo ładowania USB 2A x2 roleta elektryczna zderzak przedni do usunięcia miejsce na tablice na gladko zacny plan gdzie chcesz ladowarke indukcyjna zastosować? no i jak te postojowki bedo wygladaly ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 A powiedz mi czym malowales felgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Jaka moda nagle na gładkie zderzaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 I na kolorowe felgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Czyli dzialasz z tematem jak czas pozwoli . Szykuje sie kolejna niestandardowa kluska No dokładnie. Powoli powoli realizuję swoje plany. Lubię mieć niby zwykłe a nie zwykłe auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 Złoto pojawi się lada moment też we wnętrzu. Jakiś czasu temu wjechała czerń w przednie lampy. Na dalszy montaż czekają: dysze sprysków od insigni dodatkowe listwy postojówek zespolone z kierunkiem ładowarka bezprzewodowa gniazdo ładowania USB 2A x2 roleta elektryczna zderzak przedni do usunięcia miejsce na tablice na gladko zacny plan gdzie chcesz ladowarke indukcyjna zastosować? no i jak te postojowki bedo wygladaly ? Źle się wyraziłem nie postojówki a światła pozycyjne zespolone z kierunkami. Co do ładowarki to myślałemo przestrzeni między popielniczką, a drążkiem zmiany biegów, ale chyba nie da rady i poszukam innej lokalizacji, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakciu Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 A powiedz mi czym malowales felgi? Zwykły lakier z mieszalni, nie robiłem tego sam oddałem do speca Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Letnia zmiana .... było czerwono jest złoto. Podoba mnie się to Czarne oklepana, a złoto ładne i zawsze w cenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts