Jump to content

To moje cuda.

intruz

Recommended Posts

1 godzinę temu, saint napisał:

silnik co w środku

No dobra. Model 2000 sport tak się to zwie. W środku standardowe wyposażenie plus kubły recaro z podstawkami na kolana. Drewno z plastiku, całe wnętrze wytłumione matami butylowymi gms plus pianka. Podwozie dach drzwi itd. Silnik 2.2 B po całkowitym remoncie(w zeszłym roku) czyli podobno ma tyle kuniów ile powinien mieć regenerowany altek, kompresor klimy, rozrusznik, nowe cewki czujniki, koła pasowe i wielu nie pamiętam. Dlaczego robiłem silnik, bo dopadł mnie pech w postaci wpadnięcia elektrody od świecy do środka. Reszta gratów przy okazji bo była wyjęta. Granie 3kW RMS. Nowe zawieszenie całe , hamulce, zero rdzy zrobione tylne nadkola(wyjęta gąbka wsadzony polimer). W tym roku w lipcu idzie na dwa dni na podwozie do profesjonalnego zakładu który rozbiera, oczyszcza i konserwuje wszystko. Mam ją 4 lata, najwygodniejsze i najcichsze auto pod słońcem. Tak jak pisałem staram się ja mieć w oryginale tzn nie zmieniam jej wyglądu, felg itd. Jedyne rzeczy które są tymczasowo dołożone i widoczne to led i radio alpine ale w każdej chwili mogę to zdemontować. Kupiona od niemieckiego dilera opla jako uszkodzone razem z nowa insygnią opc.