Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Witam ślicznotke kupiłem w 2007 roku ,była to trzecia omega z rzędu w rodzinie. Rocznik 95 2.0 16v wersja CD.Na początku auto zostało doszczętnie rozebrane w celu dodatkowego zabezpieczenia przed korozją. Prawie wszystkie części osprzętu silnika zostały wymienione (profilaktycznie) na nowe (oryginalne) miało to na celu doprowadzenie autka do stanu w jakim wyjechało z fabryki. Następnie zostały zmienione sprężyny na nowe oryginalne Irmscher + amortyzatory Bilstein B4 oraz oczywiście wszystkie możliwe końcówki, drążki itp. Hamulce przód i tył nacinane i wiercone dla lepszej estetyki.Tłumik końcowy Steinmetz ponieważ wydaje mi sie ze ma ładniejsze końcówki od Irmscher-a. Wnętrze zostało dokładnie wyczyszczone technologią parową i zamiast weluru( który był w stanie idealnym) założone zostały skóry z BFL. Autko dostało nowy ( oryginalny) pakiet stylistyczny Irmscher jak i dodatki we wnętrzu typu kiera, podkładki, klamek gałka,itd. W ostatnim czasie wpadła hydrografika wszystkich plastików ala CARBON pod maskę i nie tylko. To tylko skrót rzeczy które zrobiłem,przez ten cały czas kompletowałem także zapasowe części pakietu'' Irmscher'' i tak uzbierały sie 3 kompletne oryginalne pakiety stylistyczne ,3 komplety felg grile ,skórzane fotele i wiele innych gratów które zostaną do innych projektów bądz na zapas Z czasem apetyt na ulepszanie rósł i wpadłem w wir zakupów gratów do mojego wozidła a wyglądała co raz zacniej A tu jeszcze wpadły fele i tłumik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 A tu mała sesja w podziemnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Bardzo dużo zdjeć utraciłem z moich napraw ,modów ,to tylko garstka ale widać na nich jak się autko zmieniało a tak wygląda finalnie chodz nie ostatecznie /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 W ostatnim czasie została wymieniona chłodnica klimatyzacji na nową oraz osusacz , olej Mobil 1 10w40, doszły kolejne elementy hydrografiki . Foty niebawem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Zapomniałem dodać że wpadł tez nowy katalizator oraz pianka pod przedni zderzak Irmschera której szukałem przez ostatnie lata ponieważ brakowało mi jej do całosci.Teraz zderzak leży o niebo lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Z tego co kojarzę to byłeś w Koszalinie ale jako widz na ośrodku Pięknie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 no a ja wlasnie auto kojarze a kierowcy nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Godzinę temu, Grabarz napisał: no a ja wlasnie auto kojarze a kierowcy nie Bo żeś se nie rozmawiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 no może nie albo tak i nie pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 pięknie doinwestowana omega tylko jakoś ten chrom na irku mi nie lezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega18 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Foty normalnie z mojego miasta Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Kolejne puzzle hydrografiki No i stało się, tyle lat oszczędzałem ale siłą rzeczy wybiło, a dodam jak ją kupiłem to miała 174tys... udokumentowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Dobry irmi szkoda tylko ze 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Zacna sztuka, do pełni szczęścia brakuje tylko v-ki pod maską Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolec.pjb Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 a czemu v-ki ??? może R6 co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 nie no elegancka przydało by sie magiczne v6 jeszcze w niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 A tu taka mała sesja z zamontowanymi już słupkami w hydro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTi Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Piękna sztuka pozazdrościć determinacji... no i wolnych środków zazdro na dzielni ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 ładnie wygląda podoba się mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Pikna już była jak ostatnio widziałem. Teraz jest jeszcze lepiej. Pozdro Łukasz. Dbaj o nią tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 22 godzin temu, OMEGATOR napisał: Pikna już była jak ostatnio widziałem. Teraz jest jeszcze lepiej. Pozdro Łukasz. Dbaj o nią tak dalej. Tak jest panie Maniuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 Dzisiaj po pracy nie planowane sprzątanie oraz małe pranie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślicznotka łukasza Posted June 11, 2016 Author Share Posted June 11, 2016 Ach te Omegi psują sie szybciej niż orgazm prawiczka jak nie urok to wymieniłem skraplacz i osuszacz klimy to znów sie rozszczelnił kompresor.. nie mam czasu na zabawe więc kupiłem nojke (regenerowany) i zakładam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Wdze że u Ciebie albo grubo albo wcale Podoba się mnie takie podejście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts