Jump to content

Przyciemnianie lamp

Szary

Recommended Posts

U mnie w rodzinie było kiedyś auto z przyciemnionymi szybami czymś takim. Ogólnie z daleka wyglądało spoko, ale patrząc przez szyba można było dostać oczopląsów przez to, że nie jest gładka. Komunikacja miejska jak ma jakieś oklejenia na szybach korzysta z takich folii, ale na lampie nigdy nie widziałem. Osobiście nie mam do niej przekonania

Juz widze ta folie w lato po przejazdzce 500km... owady itp a pozniej visnienie karchera na to... temat z d.. wg mnie

Może długo nie pożyć ta folia... fakt ://emoticons/unsure@2x.png 2x" title=":/" width="20">

21 minut temu, digi napisał:

Nie przyciemniane żadnych lamp! !

Kup ori dymione, mają swoje oryginalne oznaczenie i są atestowane/dopuszczone do ruchu. 

Over

zapomniałeś dodać że są praktycznie nie do zdobycia...

jednak skłaniam się ku foli gdyż po sprayu już nigdy nie wrócisz do oryginału.

przerabiałem to. lampy w śmietniku wylądowały

ale za to lakier daje takie możliwości że można przed lakierowaniem ponaklejać np. paski pózniej prysnąć i oderwać paski.

efekt nietypowy

• 5 months later...

To jest tak zwana folia one way. Powiem w ten sposób. Na przednie lampy nie ma opcji abym coś takiego założył, bo raz że szkoda się namęczyć i zrywać przy pierwszym patrolu, dwa że lampy po to są aby świecić a nie by je zasłaniać, a trzecia sprawa reakcji samej lampy na punktowe nagrzanie. Już nie wspomnę o tym, iż lampe będziesz miał i tak w kropki po jednym przejeździe. Weź to potem spoleruj.

• 9 months later...

z przednimi lampami bym nie kombinowal na tylne można kupic folie

Jak już było wspomniane, taka folia nie ma na pewno atestu. Nie bez powodu wypuszczane są serie lamp dymionych. Z tego co pamiętam Hella wypuszczała właśnie dymione lampy i wcale nie są "niedostępne" jak ktoś wyżej napisał. Na samym alledrogo po "rzucie okiem" widzę już dobre 5 ofert i do sedana i do kombiaka. Wiem, że taniej kupić puchę spreju za 11zł, ale w razie dzwona macie udowodnioną winę ;).

Spray se odpusc folie kupujesz odpowiednia i masz identyxznie jak seria nie odróżnisz chyba ze masz kase i okazje to kupuj ori dymione :D

• 2 weeks later...

NIe uzyskasz takiego efektu:/ To że zrobiles czarno-bialą kontrastową fotkę, nie oznacza ze jestes w stanie usyskać taki efekt na żywo z czerwonych lamp :/ Wierz mi jestę grafikię.....

Ale generalnie efekt byłby fajoski :)

• 8 months later...