Szary Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Spodkał się już ktoś z folią soczewkową typu flyeye? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 a nie lepiej bi zenona zrobic i juz masz czarna lampe /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Nie napisałem że chcem tylne lampy tą folią zrobić. Dodatkowo można ją zadrukować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 a tylnuie to juz lepiej,jakis nadruk tez moze byc ciekawe /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 U mnie w rodzinie było kiedyś auto z przyciemnionymi szybami czymś takim. Ogólnie z daleka wyglądało spoko, ale patrząc przez szyba można było dostać oczopląsów przez to, że nie jest gładka. Komunikacja miejska jak ma jakieś oklejenia na szybach korzysta z takich folii, ale na lampie nigdy nie widziałem. Osobiście nie mam do niej przekonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 jakos mnie to nie przekonuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Juz widze ta folie w lato po przejazdzce 500km... owady itp a pozniej visnienie karchera na to... temat z d.. wg mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Może długo nie pożyć ta folia... fakt /emoticons/unsure@2x.png 2x" title=":/" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 niżej napisałem że chodzi mi o tylne lampy. @rafke to ile ty na wstecznym wyciągasz że owady zabijasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 21 minut temu, digi napisał: Nie przyciemniane żadnych lamp! ! Kup ori dymione, mają swoje oryginalne oznaczenie i są atestowane/dopuszczone do ruchu. Over zapomniałeś dodać że są praktycznie nie do zdobycia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Tylne to można szprajem psiknąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 jednak skłaniam się ku foli gdyż po sprayu już nigdy nie wrócisz do oryginału. przerabiałem to. lampy w śmietniku wylądowały ale za to lakier daje takie możliwości że można przed lakierowaniem ponaklejać np. paski pózniej prysnąć i oderwać paski. efekt nietypowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashBandicot Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 To jest tak zwana folia one way. Powiem w ten sposób. Na przednie lampy nie ma opcji abym coś takiego założył, bo raz że szkoda się namęczyć i zrywać przy pierwszym patrolu, dwa że lampy po to są aby świecić a nie by je zasłaniać, a trzecia sprawa reakcji samej lampy na punktowe nagrzanie. Już nie wspomnę o tym, iż lampe będziesz miał i tak w kropki po jednym przejeździe. Weź to potem spoleruj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 z przednimi lampami bym nie kombinowal na tylne można kupic folie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 z przednimi lampami bym nie kombinowal na tylne można kupic folie Jak już było wspomniane, taka folia nie ma na pewno atestu. Nie bez powodu wypuszczane są serie lamp dymionych. Z tego co pamiętam Hella wypuszczała właśnie dymione lampy i wcale nie są "niedostępne" jak ktoś wyżej napisał. Na samym alledrogo po "rzucie okiem" widzę już dobre 5 ofert i do sedana i do kombiaka. Wiem, że taniej kupić puchę spreju za 11zł, ale w razie dzwona macie udowodnioną winę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Spray se odpusc folie kupujesz odpowiednia i masz identyxznie jak seria nie odróżnisz chyba ze masz kase i okazje to kupuj ori dymione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nce Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Witam panowie robił ktoś może coś takiego w kombi? Taka moja wizja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nce Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Tak mogła by wyglądać moją szara oma I co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Mi sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 NIe uzyskasz takiego efektu:/ To że zrobiles czarno-bialą kontrastową fotkę, nie oznacza ze jestes w stanie usyskać taki efekt na żywo z czerwonych lamp Wierz mi jestę grafikię..... Ale generalnie efekt byłby fajoski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Z tego co widziałem na UWAGA PIRAT to się płaci Policji za przyciemnione lampy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts