PanKaretka Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 OPEL OMEGA B * IRMSCHER * 3,0 211KM Z 1998 ROKZACZNE OD KOLORU Z200 OSPOJLEROWANIE IRMSCHER *WYDECH IRMSCHER *WNETRZE IRMSCHER CARBON* 4 AIR BAG*ODNOWIONE BIXENONOWE REFLEKTORY BMW e60* SPRYSKIWACZE REFLEKTORÓW* 18 CALOWE FELGI ALUMINIOWE AROS INOVITE 18 CALI AKTUALNIE SPORT STAR* OPONY FEDERALI 18 CALI* ZAWIESZNIE IRMSCHER AMORTYZATORY TYŁ MONROE NIVO ZE STEROWANIEM MANUALNYM * WNĘTRZE IRMSCHER CARBON KIEROWNICA WIELOFUNKCYJNA,PANEL CLIMATRONIKA,KONSOLA AUTOMATU,LISTWY I WNEKI KLAMEK* 4 ELEKTRYCZNIE STEROWANE SZYBY* ELEKTRYCZNE LUSTERKA OCZYWIŚCIE PODGRZEWANE* ELEKTRYCZNA ROLETA* FOTELE OD BFL KREMOWA SKÓRA,ELEKTRYKA* ABS, TC* KOMPUTER POKŁADOWY ,NAWIGACJA* KLIMATRONIC DWU STREFOWY* CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM* IMMOBILAJZER* ALARM Z POWIADOMIENIEM NA KOMORKE* RADIO KASECIAK , ZMIENIARKA AKTUALNIE ALPINE * NAGŁOŚNIENIE HERZ AKTUALNIE SYSTEM FOCAL* REGULOWANA KIEROWNICA * WIELOFUNKCYJNA KIEROWNICA IRMSCHER* HALOGENY *HAMULCE ATE TYŁ PAGIDA WIEC ZACZYNAMY OPOWIESĆ O CZARNEJ MAMBIE POWIEM TYLKO ZE TO ZDJĘCIE BYŁO MOJĄ INSPIRACJĄ ZDJĘCIA ZARAZ PO ZAKUPIE SAMOCHODU Pozmieniało sie od czasu gdy kupiłem auto mała zmiana -malowanie felg, zderzaków ,zacisków -przy okazji zaprawki i polerka lakieru -odświezenie halogenów (wsadzone zostały w nie ledy) -zmiana oświetlenia bagaznika na ledowe -zmiana oświetlenia drzwi na ledy -wygłuszone zostały drzwi i bagaznik -zmieniło sie audio na bose Dwa lata po zakupie auta musiałem zrobic remont górnej częsci sinika ponieważ wydmuchało uszczelkę między cylindrami na jednej głowicy.Został też poprawiony delikatnie dolot powietrza Z czasem lato stało sie czasem wszelkich modyfikacji i jak co roku zostały dokładane kolejne elementy układanki kremowe wnetrze tzn listwy progowe dywany oraz schowki wnetrze dostało kilka detali Irmschera takich jak listwy progowe oraz nakładki na pedały kolejna akcja to lakiernik oraz zakup wymarzonych kół sport starów auto cały czas przechodzi modyfikcje widzac wysoki poziom prezentujacych sie aut na zlotach kolejny etap to wyciszenie drzw oraz bagażnika matami bitumicznymi Majac auto w pakiecie irmschera człowiek świruje szukajac kolejnych elementów układanki całosci Pod maske wpada nowy kolektor ssacy oraz wychromowane pokrywki zaworów Pażdziernik tego roku to chyba najwieksze modyfikacje jaki zrobiłe do tej pory w moim aucie -barany -koło jednomasowe -lszpera -wyciagnieta odma na przód przed silnik oraz oil catch tank pod maske wskoczyła rozpórka no i przede wszystkim co najwazniejsze skrzynia biegów została zmieniona na manualną a car audio bose zostało zastąpione systemem focal system focal kr2 przewody hollywood kondensator 2f hollywood zabezpieczenie hollywood niepamietam ile amper wpisz z bezpiecznika klemy hollywood wzmacniacz genesis maty gladen radio alpine cde-175r a tak teraz wygląda pod masak po wszystkich modyfikacjach no i małe porównanie to napewno nie koniec modyfikacji tego samchodu jest juz plan na kolejne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 no wkoncu jest kolejny piekny czarnuch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Jaka jest różnica w audio do BOSE? Zacenzuraista fura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nic się nie chwaliłeś że takie przejścia miała Twoja Oma Jest duży + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 4 godziny temu, Grabarz napisał: no wkoncu jest kolejny piekny czarnuch Przestań już Ogólnie całe auto super pod maską Baja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Najładniejsza Be w klubie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Kolor generalnie robi robotę :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Teraz, Szary napisał: Najładniejsza Be w klubie ! W dodatku w pełnym pakiecie Irmscher . Taką jak Michała to ze świecą szukać . Jechałem osobiście po zmianie na manual i powiem wam szczerze,że mamba robi mega wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanKaretka Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Różnica pomiędzy bose a focalem m m to jak cola z biedronki i coca cola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 System bose jestvwyposażony w procesor dzwięku. Czym go zastąpiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 55 minut temu, PanKaretka napisał: Różnica pomiędzy bose a focalem m m to jak cola z biedronki i coca cola To porównanie wiele wyjaśnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Pięknie to ująłes :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 No zgadzam się najlepsza B w klubie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 4 godziny temu, Szary napisał: Najładniejsza Be w klubie ! I z tym się zgadzamy !! Michu ale nie powiedziałeś nic o silniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuodeck Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ciemne auto z jasna skórą robi robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 5 godzin temu, wuodeck napisał: Ciemne auto z jasna skórą robi robotę jak dla mnie najpiekniejsze zestawienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuodeck Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ogólnie jasna skóra jest the best Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 wogole jasne wnetrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 fajna furka ,miałem okazje widzieć ,robi wrażenie:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 ja miałem zaszczyt obszyć kierownice do tej limuzyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl81 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 chwal sie chwal ,zaraz ustawi sie do ciebie kolejka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 halooo a co tu taka cisza 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Kurcze cały wątek przejrzałem z zaciekawieniem co @PanKaretka dodał nowego w wątku. A tu masz wpis@Łukary ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 @pawelino87 weź Go tam popedz zeby coś tu wrzucił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Sam widziałem że na zlocie @PanKaretka brał kratkę do zderzaka od @Maciej446 więc pewnie coś tam robił i się nie pochwalił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts