PanKaretka Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Witam serdecznie moja przygoda z Omegą zaczęła sie w 2008 roku kiedy zakupiłem pierwsza w sedanie z silnikiem 2,0 16v. Kosztowała pamiętam 12 tys i była prosto od Niemca he he jezdziłem nią 5 lat przeszła swojego rodzaje modyfikacje,albo jak to można nazwać doposażenia .Tak wyglądała zaraz po zakupie Z czasem auto sie zmieniało i kolejno dochodziły elemanty układanki .Auto zostało sprzedane a w miejsce jego jest CzarnaMamba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 A gdzie mamba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Karetka! Mamba ci wyblakła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mamba pewnie poszła na części :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 U zaczynamy się cofać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 No wreszcie utworzyłeś własny temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts