technik Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Jeżdżę troche po kraju busem, więc moge czasem coś komuś podrzucić @2 Moje trasy tak orientacyjnie wyglądają tak: Poniedziałek Bydgoszcz > Świecie > Tuchola > Chojnice > Brusy* > Sępólno Krajeńskie > Bydgoszcz Wtorek Bydgoszcz > Żnin > Janowiec Wlkp. > Skoki > Murowana Goślina > Suchy Las* > Szamotuły* > Oborniki > Połajewo* > Wągrowiec > Bydgoszcz Środa Bydgoszcz > Gniezno > Pobiedziska > Swarzędz > Luboń > Mosina > Śrem > Klęka > Środa Wlkp. > Gniezno > Bydgoszcz Czwartek Bydgoszcz > Grudziądz > Nowe Miasto > Lubawa > Iława > Dzierżgoń > Prabuty > Kwidzyń > Grudziądz > Bydgoszcz Piątek Bydgoszcz > Toruń > Brodnica > Działdowo* > Rypin* > Bydgoszcz Są to orientacyjne miasta, gdyż często kręce się po wioskach pomiędzy miastami. * to miasta gdzie nie jestem zawsze Haczyk jest taki, że raczej trzeba się do mnie dostosować i nie zawsze dam radę. Swoją dokładną trase znam dopiero rano tj 6:00-8:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts