Dj N.O. Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Czarna świnka by N.O. Omega BFLRok: 2000 Silnik: 2.5 benz z podtlenkiem LPG ^^ Skrzynia: Manual Przebieg : 307000kmWyposażenie - ksenon + spryski - szyberdach - TC - Roleta tył - dymione kierunki - tempomat - Kremowe skóry, podgrzewane P/THistoriaAutko kupione od klubowicza Mariusza, w automacie i na 18 irmiego ale te fele to już "patola" każdy je ma wiec poszły out ^^Plan - hymm robię ją tak jak mi sie podoba, cos pod irmscher bardziej >>>>>>>>>> 319 000 -- 07/02/2015- rozrzad i uszczelniacze (skf, powergrip) >>>>>>>>>> 327 000 -- 23/08/2015- wymiana oleju GM 10w40 + filtry- płyn chlodniczy- świece GM- pasek wielorowkowy- termostat- planowanie głowic- wymiana alternatora >>>>>>>>>> 331 200 -- 12/10/2015Małe bum w krawężnik - bo droga była zła i i i droga też była zła a tak serio to poniosło mnie na rondzie ^^ Drift master >>>>>>>>>> 332 000 -- 11/11/2015Wymiana bloku, mój już lekko się poddawał palił olej jak frytki w MC i przy tej okazji robił dym jak ten w smoleńsku..... - blok x25xe (z dobrego źródełka) zdrowa jak Emily Ratajkowski - uszczelniacze wałków Victor Reinz- uszczelki pod głowice Victor Reinz- śruby głowicy Erling>>>>>>>> Koniec 2015 wyglądała tak:Sezon 2016 będzie ciekawy !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 O tej jeszcze nie widziałem, pokaż więcej fotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Widać, że wypieszczona Co to za koła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj N.O. Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 13 minut temu, technik napisał: Widać, że wypieszczona Co to za koła? Oplowskie 17'stki Oddam w dobre ręce bo zmieniam na 18'stki pełnoletnie jednak bd bardziej tu pasowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Kolejny ładny czarnuch :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 42 minut temu, Grabarz napisał: Kolejny ładny czarnuch :-D Skończ z tymi czarnuchami Fura prezentuje się kozak !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 bo to nie kolor, to styl zycia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 37 minut temu, Grabarz napisał: bo to nie kolor, to styl zycia To nie styl życia tylko czarnuckie faje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 1 minutę temu, Ricardo napisał: To nie styl życia tylko czarnuckie faje miękkie faje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Graba spadamy bo chyba nas rozgryźli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Piękna . w wersji black najładniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 25 minut temu, Ricardo napisał: Graba spadamy bo chyba nas rozgryźli Na nas czas dobranoc :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ładna sztuczka Nie myślałes progach irmiegi do dokładki i zderzaka tył?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 4 godziny temu, misiek12 napisał: Ładna sztuczka Nie myślałes progach irmiegi do dokładki i zderzaka tył?? Z tego co widzę to tył jest Irmi. P.S. Źle spojrzałem bo dopiero co wstałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj N.O. Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 18 godzin temu, misiek12 napisał: Ładna sztuczka Nie myślałes progach irmiegi do dokładki i zderzaka tył?? zderzak z tyłu siedzi razem z duplexem irmiego orgi a progi mi sie nie podobaja i nie bd ich teraz czas na zmiane felg i wydechu z barankami ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Pokazał byś więcej zdjęć przed zmianą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 6 godzin temu, Dj N.O. napisał: zderzak z tyłu siedzi razem z duplexem irmiego orgi a progi mi sie nie podobaja i nie bd ich teraz czas na zmiane felg i wydechu z barankami ^^ Też mam ten temat że progi Irmiego są takie sobie i zapodam sobie progi od OB one są tak delikatnie wklęsłe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj N.O. Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 10 godzin temu, Ricardo napisał: Pokazał byś więcej zdjęć przed zmianą Przed zmiana nie robiłem hahah bo była brzydka jak 12 w nocy 4 godziny temu, Szary napisał: Też mam ten temat że progi Irmiego są takie sobie i zapodam sobie progi od OB one są tak delikatnie wklęsłe ja chyba zostane jednak bez dodatków na progi Kilka fot jeszcze Odrazu mowie ze foto nie jest przerabiane poprostu zadbany lakier, myjka co tydzień + detajler i ręczne mycie i wycieranie mikrofibra (tu jeszcze bez dystansów na tylnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Jest moc! Mi się znowu nie podoba tylny zderzak bez progów Razem to ma jakaś ciągłość, a przy samym zderzaku te "brzuszki" na bokach są trochę z du*y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj N.O. Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Moze coś kiedys narazie nie widze tam nic dobrego zeby wstawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Tylny zderzak ori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 26 minut temu, skit napisał: Jest moc! Mi się znowu nie podoba tylny zderzak bez progów Razem to ma jakaś ciągłość, a przy samym zderzaku te "brzuszki" na bokach są trochę z du*y z kolei progi nie pasują do przedniej dokładki ja bym dał tutaj progi stz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 A ja tu widzę ori progi, ładnie też wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Każdy ma swój gust Ważne że jest petarda !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 7 minut temu, patryk2828 napisał: A ja tu widzę ori progi, ładnie też wygląda. Nie zrozumiałeś . Skit mówi ,że teraz Tylny zderzak nie pasuje do progów bo ma przetłoczenia na dole, które tworzą linię wraz z progami i przednim zderzakiem irmiego . Z kolei jak da progi Irmiego to linia nie będzie się zgrywać z przednią dokładką , ot cała historia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts