Jump to content

laminaty warto kupowac czy nie

kokos25

Recommended Posts

Warto nie jeden kupił już od tego gościa ja byłem u niego osobiście wiadomo to laminat trzeba ładnie przygotować i pomalować ale pasuje idealnie

O 3.01.2016 at 23:17, kokos25 napisał:

Czyli bez problemu mozna kupowac :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> a czym kleiles to :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> malowanie i przygotowani e juz. Ogarne

Śmiało możesz kupować. Polecam. 

10 godzin temu, kokos25 napisał:

A dokladka z b pasuje do bfl mowa o tyle 

Nie pasuje klapy mają inne wyprofilowanie więc niestety ale musisz szukać do efel :-) 

Godzinę temu, kokos25 napisał:

Chodzi mi o dokladke zderzaka typniego laminat :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> do bfl bo tylko sa do b i czy bedzie pasowalo

Są całe zderzaki irmschera do obfl z laminatu do dostania

A w ogóle irmi robił dokładki na tył do fl'a?

7 godzin temu, kokos25 napisał:

Chlopaki nie chodzi mi o irka itd tylko o laminat :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> taki jak na przód jest do kupienia.... Wogole jak to urwa do b jest a do bfl nie ma .... Why

Pewnie chodzi ci o te dokładki ala steinmetz do omegi B co są na allegro, tylna od b nie pasuje p&p do fl-a, były gdzieś foty na necie jak ktoś tam rzeźbił i jakoś to dopasował, trochę roboty z tym jest i pytanie czy warto. Lepiej dobrze omegę posadzić i dokladki nie potrzebne. 

• 7 months later...

Panowie ma ktoś coś takiego lub widział? Badziej jest jak prodrive czy irmscher?

http://allegro.pl/opel-omega-c-sedan-lotka-spojler-tuning-i6266230568.html

Napisano 4 godziny teNapisano 4 godziny temu · Zgłoś ten post

Panowie mam pytanko, co sądzicie o tym laminacie?

http://allegro.pl/opel-omega-c-sedan-lotka-spojler-tuning-i6266230568.html

to samo przed chwila pytal omega star :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

ja jak zamawialem z ahmedem 2 dokladki to nam 2 dychy zjechal :D/emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" />

Ja nie pytam czy się opłaca tylko czy widział macał to ktoś, zależy mi żeby lotka wyglądała jak kopia Irmschera a nie prodrive... akurat lotki z laminatu się nie boję bo nie ma ryzyka że pęknie po dojechaniu do krawężnika...

no to ci powiem jeszcze raz, jak masz ogarnietego lakiernika to warto kupic, bo mi malowal znajomy laminat i widac ze to jest laminat jezeli chodzi o spoiler i dokladke, natomiast ta sama dokadke malowal ahmedowi inny gosc, dal wiecej podkladu i nawierzchni i jwyglada duzo lepiej, takze tu wszystko zalezy od lakiernika :)/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" />