iraises Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Od niedawna mam problemik bo żadne światło mi nie działa ani wewnątrz ani w drzwiach czy może być za to odpowiedzialne przełącznik od świateł mijania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Sprawdź bezpieczniki na początek. Moim zdaniem przełącznik świateł nie ma na to wpływu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraises Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Bezpieczniki sprawdzone, nie mam pojęcia co może być za to odpowiedzialne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 A masz zwykle żarówki czy Ledy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraises Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 zwykłe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nie wiem jak jest w omegach ale w poprzednim samochodzie (astra f) miałem identyczny problem. Okazał się dosyć popularny problem mianowicie przerwany kabel we wiązce który szedł od lewego progu w stronę środka samochodu. Może warto iść tym tropem. Ale niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni koledzy którędy biegnie wiązka kabli /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 O 3.01.2016 at 22:38, iraises napisał: Od niedawna mam problemik bo żadne światło mi nie działa ani wewnątrz ani w drzwiach czy może być za to odpowiedzialne przełącznik od świateł mijania ? a jak tam zamykaniem drzwi zamkiem lub z pilota ? jeśli występuje problem obstawiał bym moduł komfortu po prawej przy progu (nogi pasażera) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 a masz tam leda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 no bo po wsadzeniu leda tak mogles mieć... u Lipy było podobnie w dieslu po otwarciu drzwi swiecila się i zaraz gasla czy jakos tak, ale żeby to rozwiazac to sprzedal auto /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> według mnie cos z modulem komfortu bo miałem podobne objawy jak mi doświetlanie padlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 nie rob tego ! tylko od razu mowie ze u niego zmiana lampki całej nic nie pomogla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Misiu a podmień zarowki miałem tak na jakimś gównie założyłem lepsiejsze i git /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 digi miałem to samo po założeniu led w moim przypadku tylko led bo zwykła ok swieciła... ja wsadziłem kondesator miedzy 2 piny w lampce na kostce i swieci /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 42 minut temu, Łukasz napisał: digi miałem to samo po założeniu led w moim przypadku tylko led bo zwykła ok swieciła... ja wsadziłem kondesator miedzy 2 piny w lampce na kostce i swieci /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> A wystarczyło leda na canbusie /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts