misiek12 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Siemanko jako że tutaj też jestem powiem co nie co o swojej omedze Przygoda z omega zaczęła się trzy lata temu gdzie miałem Omge B coś tam w niej walczyłem ale po roku jazdy przyszła pora na zmiane na BFL. I tu foto jak to było zaraz po zakupie Po ogarnięcia jej pod względem technicznym po poprzednim właścicielu i na oglądaniu sie na Irmschery zaczęła sie zabawa u Dokladka Laminat nie bylo w tym okresie żadnej ori więc wpadł laminat, Grill laminat z znaczkiem, Lotka na klapę ori Irmiego, Przyciemnione wszystkie szyby - 40% Lampy pomalowane na czarny mat z bi-xenonem Sprężyny - 35/-35 No i koło Irmscher Sport Star 4x8 cali ale po założeniu odpowiednich dystansów wyszło wyśmienicie No i bylo to tak No ale co że jak się zaczyna obniżać auto jest ciągle mało i dzięki koledze Matiasowi został znaleziony gwint i zaadaptowany spadło to tak No ale oczywiście nadal mało bo nie dzieje skręcić przez opony trzeba robić naciag na 8 calach tak srednio zaczęło się szukanie koła. Wypadło na merca cls o parametrach 18 4x9.5 et 33 na tym opony 225/35 ale na przód będą kładzie 215/35 Obecnie wszystko jest spasowywane rolowane blotniki mniej wwięcej będzie to tak wyglądało To na tyle co do tej pory się dzieje. Umówiony jest już lakiernik omega bedzie malowana prawie całą prócz dachu i tylniej klapy. Długo sie zastanawiałem czy iść w tym kierunku bo to jeszcze auto na codzień ale no wiosnę pewnie się to zmieni Planow jest sporo no skończenie audio bo została założona skrzynia z wzmacniaczem z serii GTO i radio 2 din Allpiny. Na pewno ogarnięty bedzie środek na czarno z elementami srebrnymi. Ale celem jest na razie zrobienie petardy zewnątrz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Kozak! Spasy też konkret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Spas miazga! Policja będzie cię lubić, czego ci nie życze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 hehe. ona juz na gwincie i ss robila na zywo mega wrażenie. teraz bedzie kosmos:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 i znowu byle do owla bo ostatnio na zywo robila robote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Zacna ta felga. Tylko mam obawy co do jazdy na co dzień . Dziury zapewne trzeba omijać wielkim łukiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Tzn plan jest wyrobić sie do końca kwietnia zobaczymy. Ale znając życie będzie wszystko na ostatnią chwilę Też mam co de tego obawy ale auto pewnie bede jakiej kupowal jesienią zobaczymy jak nie dam rady przejeździc sezonu kupie jakiegoś golfa za 1500 zl i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 5 minut temu, misiek12 napisał: kupie jakiegoś golfa za 1500 zl i tyle Golfa to nie polecam. W ramach przestoju Omegi zrobiłem jak napisałeś Teraz kupiłbym w słabym stanie ale omege. Nawet potem mogłaby być zezłomowana, ale golf to jest padaka. Mam mk II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 4 minuty temu, technik napisał: Golfa to nie polecam. W ramach przestoju Omegi zrobiłem jak napisałeś Teraz kupiłbym w słabym stanie ale omege. Nawet potem mogłaby być zezłomowana, ale golf to jest padaka. Mam mk II Tzn tak mówię że kupię coś do tłuczenia do jesieni Bo dopiero jesienią bedzie kupno czegoś lepszego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Załapałem ale idealnie trafiłeś w moją sytuacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 no robią te koła nieziemsko Panie /emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 WWWWoooooooowwwwwww I można rzec że muszę do łazienki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 11 minut temu, technik napisał: Powodzenia Spokojnie takie efekty mają być wiosna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 a powiedz Misiek jak to ze skręcaniem będzie. Jakieś ograniczniki skrętu będziesz zakładał czy po dzwięku będziesz wiedział czy możesz bardziej skręcić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Godzinę temu, Szary napisał: a powiedz Misiek jak to ze skręcaniem będzie. Jakieś ograniczniki skrętu będziesz zakładał czy po dzwięku będziesz wiedział czy możesz bardziej skręcić? Tak jak jest teraz na tych przymiarkach skręcam na styk. W pewnym miejscu jest może za 2mm luzu zżeby było można skręcić gwint do końca i skręcać normalnie to tak jak pisałem na przód opony 215/35 i je baja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Może kiedyś do takiego stanu dojdę Bynajmniej bym chciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 No i jak to mówią, wystarczy gleba i dobra felga i już jest kosa. Podoba mi się, podobna do Michała cyferkowego byłej Omegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 dobre koło w omie to podstawa. zawsze mówiłem że dobra felga dodaje 70% uroku bryce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 3 godziny temu, ProxX napisał: No i jak to mówią, wystarczy gleba i dobra felga i już jest kosa. Podoba mi się, podobna do Michała cyferkowego byłej Omegi. He he bo właśnie celowałem w taki wygląd jak Michała cyferkowego jak patrzylem na jego to taka chcialem mieć No i jak już tak się stało to brakowało tylko koła Ale mówię nie Michała byla michala moja jest moja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 To jest tak samo mój wzór, kozacka była. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 59 minut temu, rafke napisał: dobre koło w omie to podstawa. zawsze mówiłem że dobra felga dodaje 70% uroku bryce Bałem się że to koło nie przypisuje do omegi ale jak je zobaczyłem na żywo mowie musi pasować Tym bardziej że na początku znalazłem je dla kumpla ale w innej aukcji ale że kumpel wybrał inne to ja zacząłem poszukiwania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted May 30, 2016 Author Share Posted May 30, 2016 No co wszystko się usunęło ale jedziemy dalej Efekt jaki chciałem Załoga StancE BielawY zapraszam na nasze FB Jak i na United Opel tak na OWLA picowanie było w pracy OWLA A to już dawno miałem wstawić niespodziewany spot z Matiasem tylko kur..... Czym on przyjechał I takie tam z sesji od Ani Gejdy Obecnie za tydzień jedziemy malować i pod kocyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 a tam kocyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 He he dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts