Jump to content

kluska marcino101993

marcino101993

Recommended Posts

Witam. szczęśliwym posiadaczem kluski stałem się ponad rok temu. Jak to bywa często przez przypadek. Poszukiwane było auto ze stajni opla pokroju astry g lub vectry b  Jest już ponad rok ze mną i ze spraw technicznych wymieniłem standardowo oleje filtry klocki tarcze oraz opony czyli standardowo eksploatacja. 

Rocznik: 1999

Silnik: 2.0 DTL

w 2013 roku sprowadzona z Belgi 

Wyposażenie:

4 szyby w prądzie

elektryczne lusterka + podgrzewanie

wielofunkcyjna kierownica

climatronik 100%sprawny

elektryczne przednie fotele

tempomat

komputer pokładowy

regulowana wysokość kierownicy 

xenony

hak

alufelgi 16tki

10420265_1507820866151518_5093559130829174629_n.jpg.9db86573ec84f53084ee41c497ff072a.jpg

siekieś mody planujesz czy seria bedzie ?

bezawaryjności i czekamy na aktualizacje w Twoim wątku

Jeśli chodzi o mody to raczej drastycznych nie planuję. raczej takie drobne jak lotka na klapie. 

Jak na razie stawiam na dopieszczenie stanu technicznego do idealnego. Jak porobię jej ładniejsze zdjęcia to wstawię

1 godzinę temu, marcino101993 napisał:

Jeśli chodzi o mody to raczej drastycznych nie planuję. raczej takie drobne jak lotka na klapie.  Jak na razie stawiam na dopieszczenie stanu technicznego do idealnego. Jak porobię jej ładniejsze zdjęcia to wstawię

Każdy tak mówi a później mody mody i jeszcze raz mody :-D jak w to wdepniesz to juz nie wydepniesz :-P

1 godzinę temu, marcino101993 napisał:

sam swapa nie ogarnę... brak wiedzy i brak narzędzi... to już chyba było by zmienić po prostu na 3.0 albo 3.2

tutaj spodkasz ludzi którzy takie rzeczy ogarniają, mają wiedzę, narzędzia i są w stanie wsadzić ci te czydwa

Ja tez zaczynałem od 2.0 dti i nie umiałem sobie oleju wyminic:D A teraz silniki przekładam

ja też mówiłem kiedyś że nie bede modził w omedze

miałem omege b 2.0 8zaw. serie 

teraz mam bfla 3.2 w pakieie steinmetza

2 godziny temu, Szary napisał:

tutaj spodkasz ludzi którzy takie rzeczy ogarniają, mają wiedzę, narzędzia i są w stanie wsadzić ci te czy dwa

no zgadza się dlatego tutaj się pojawiłem

1 godzinę temu, skit napisał:

Ja tez zaczynałem od 2.0 dti i nie umiałem sobie oleju wyminic:D A teraz silniki przekładam

Może i ze mną tak będzie... któż to wie rozmawialiśmy Michał trochę o Twojej historii z kluską

Pożyjemy zobaczymy jak to będzie Jak temperatury odpuszczą troszkę to zrobię jej jakieś zdjęcia i ją wam dokładniej pokażę  jak narazie jutro zasówam do intercarsu po nowy aku bo mój 3 letni bosch s4 uległ kapitalnej destrukcji

Jakieś zdjęcia znalezione na telefonie  P.S zafira wujaszka w drodze do Lublina  a Corsa mojej mamy.  tak więc same ople w rodzinie  wcześniej też były 3 sztuki astry F  tak więc nasza rodzina ma hOPLA 

20151121_083220.thumb.jpg.b77e0d5731d8ebbde05b28ac1d0b6387.jpg

20151104_081017.thumb.jpg.3945caf51bec9d7a9ba75bce941e71e0.jpg

20151113_155709.thumb.jpg.2cdd10865fceae775f55b16c863ac92e.jpg

niestety solówka stojąca obok psuje zdjęcie  może uda mi sie kiedyś zrobić ciekawsze foto z peterbiltem  Stoi on cały czas na Porcie Radomsko w którym często bywam a to zjeść coś a to po prostu popatrzeć na ciężarówki (takie me skrzywienie)  pozdrawiam

piknik w radomsku ?? a może wam chodzi o Moto Piknik który był zorganizowany przez Zmotoryzowani Radomsko jakoś w czerwcu tak ?? nie uczestniczę w życiu zmotoryzowanych więc nie byłem tam 

wiesz co wcześniej miała Rejestrację EZG 12199 i prawie rok czasu smigałem na EZG po radomsku. Jakoś we wrześniu ją przerejestrowałem na ERA no i trochę się człowiek kręci po mieście a że Radomsko to mała mieścina a FLki raczej rzadsze niż B to mogła sie rzucić w oczęta

Bingo !  Namierzony  dokładnie pod blokiem 36 w którym na chwilę obecną pomieszkuję już chyba od 14 lat  P.S ewentualnie w garażu blok dalej ale to jak mi się chce ją schować ;D