marcino101993 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Witam. szczęśliwym posiadaczem kluski stałem się ponad rok temu. Jak to bywa często przez przypadek. Poszukiwane było auto ze stajni opla pokroju astry g lub vectry b Jest już ponad rok ze mną i ze spraw technicznych wymieniłem standardowo oleje filtry klocki tarcze oraz opony czyli standardowo eksploatacja. Rocznik: 1999 Silnik: 2.0 DTL w 2013 roku sprowadzona z Belgi Wyposażenie: 4 szyby w prądzie elektryczne lusterka + podgrzewanie wielofunkcyjna kierownica climatronik 100%sprawny elektryczne przednie fotele tempomat komputer pokładowy regulowana wysokość kierownicy xenony hak alufelgi 16tki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 siekieś mody planujesz czy seria bedzie ? bezawaryjności i czekamy na aktualizacje w Twoim wątku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Jeśli chodzi o mody to raczej drastycznych nie planuję. raczej takie drobne jak lotka na klapie. Jak na razie stawiam na dopieszczenie stanu technicznego do idealnego. Jak porobię jej ładniejsze zdjęcia to wstawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ja też mówiłem, że nie będe modził, więc to tylko kwestia czasu aż zmiękniesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 1 godzinę temu, marcino101993 napisał: Jeśli chodzi o mody to raczej drastycznych nie planuję. raczej takie drobne jak lotka na klapie. Jak na razie stawiam na dopieszczenie stanu technicznego do idealnego. Jak porobię jej ładniejsze zdjęcia to wstawię Każdy tak mówi a później mody mody i jeszcze raz mody :-D jak w to wdepniesz to juz nie wydepniesz :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 hm no zobaczymy jak to będzie bo prawdę mówiąc po co inwestować jak pod maską 2 litrowy diesel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Swap się zrobi i będzie git :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 sam swapa nie ogarnę... brak wiedzy i brak narzędzi... to już chyba było by zmienić po prostu na 3.0 albo 3.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Każdy tak mówi na początku, że nic nie będzie modzić . A z czasem coś się zawsze zrodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 1 godzinę temu, marcino101993 napisał: sam swapa nie ogarnę... brak wiedzy i brak narzędzi... to już chyba było by zmienić po prostu na 3.0 albo 3.2 tutaj spodkasz ludzi którzy takie rzeczy ogarniają, mają wiedzę, narzędzia i są w stanie wsadzić ci te czydwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ja tez zaczynałem od 2.0 dti i nie umiałem sobie oleju wyminic:D A teraz silniki przekładam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 ja też mówiłem kiedyś że nie bede modził w omedze miałem omege b 2.0 8zaw. serie teraz mam bfla 3.2 w pakieie steinmetza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ja tam kupiłem omege na pół roku bo była vka i RWD i na wiosne miała być sprzedana, ale coś mi też nie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 2 godziny temu, Szary napisał: tutaj spodkasz ludzi którzy takie rzeczy ogarniają, mają wiedzę, narzędzia i są w stanie wsadzić ci te czy dwa no zgadza się dlatego tutaj się pojawiłem 1 godzinę temu, skit napisał: Ja tez zaczynałem od 2.0 dti i nie umiałem sobie oleju wyminic:D A teraz silniki przekładam Może i ze mną tak będzie... któż to wie rozmawialiśmy Michał trochę o Twojej historii z kluską Pożyjemy zobaczymy jak to będzie Jak temperatury odpuszczą troszkę to zrobię jej jakieś zdjęcia i ją wam dokładniej pokażę jak narazie jutro zasówam do intercarsu po nowy aku bo mój 3 letni bosch s4 uległ kapitalnej destrukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Jakieś zdjęcia znalezione na telefonie P.S zafira wujaszka w drodze do Lublina a Corsa mojej mamy. tak więc same ople w rodzinie wcześniej też były 3 sztuki astry F tak więc nasza rodzina ma hOPLA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Fota numer 1 rządzi :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 no peterbilt robi robote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 niestety solówka stojąca obok psuje zdjęcie może uda mi sie kiedyś zrobić ciekawsze foto z peterbiltem Stoi on cały czas na Porcie Radomsko w którym często bywam a to zjeść coś a to po prostu popatrzeć na ciężarówki (takie me skrzywienie) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_ldz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 @Grabarz Widziałeś tego konia jak byłeś na pikniku w Radomsku. To ta sama fura @marcino101993 ja tą twoją Omegę to coś po rejestracji kojarzę. Chyba już ją w Radomsku widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Faktycznie teraz mi świta :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 piknik w radomsku ?? a może wam chodzi o Moto Piknik który był zorganizowany przez Zmotoryzowani Radomsko jakoś w czerwcu tak ?? nie uczestniczę w życiu zmotoryzowanych więc nie byłem tam wiesz co wcześniej miała Rejestrację EZG 12199 i prawie rok czasu smigałem na EZG po radomsku. Jakoś we wrześniu ją przerejestrowałem na ERA no i trochę się człowiek kręci po mieście a że Radomsko to mała mieścina a FLki raczej rzadsze niż B to mogła sie rzucić w oczęta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_ldz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Dokładnie o ten piknik mi chodzi. A nie parkujesz jej przypadkiem na Brzeźnickiej jadąc w stronę trasy między wiaduktem a orlenem to po prawej stronie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcino101993 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Bingo ! Namierzony dokładnie pod blokiem 36 w którym na chwilę obecną pomieszkuję już chyba od 14 lat P.S ewentualnie w garażu blok dalej ale to jak mi się chce ją schować ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Trafiony zatopiony :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_ldz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ja jak jestem w Radomsku to parkuję na Starowiejskiej zaraz przy Biedrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts