Krecik_Gdynia Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Witam, Tak więc auto zakupione 13.01.2015 (niebawem rocznica na polskiej ziemi) Rocznik 2000, kombi, wersja sport Silnik 3.0 (X30XE) Automat AR3 Dyfer 3.9 Pucha Mantzela a przed nią filtr K&N Wydech to barany wchodzące w 2 rury po 65mm każda, brak katalizatorów, a tłumiki (środkowy i końcowy) zrobione na przelot Sportowe sprężyny robione na zamówienie więc nawet nie wiem co to za marka. Auto posiada pełny zewnętrzny pakiet Irmschera (zderzak przedni, progi, lotkę, blednę, zderzak tylni, felgi, końcówki wydechu). Do tego przyciemniane szyby w drugim rzędzie siedzeń i do końca. Wnętrze to podgrzewane skóry na przedzie na fotelach sportowych i zwykła kanapa skórzana na tyle. kierownica Irmschera zgodna z pakietem "amelinium" w którym jest całe wnętrze auta. Zmienione radio na wersję z DVD i kamerą cofania (zamontowana w ramce tablicy rejestracyjnej) Auto ma ciągle wymieniane jakieś części, ponieważ robię sporo kilometrów i się zużywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Siema, co tak mało? ile mocy? fote z pod maski zapodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 No koni to nie więcej niż 260 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 kolejny zkombiony parch od irmschera nie @Grucha w sumie dizsiaj bedziecie mogli koło siebie stanąc "znowu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 nie koniecznie,bo moj od dwoch dni nie jezdzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 bedziesz pilotem dzisiaj dla digi i bena ? :] to nagadamy że Robert marchewy pokazał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Rafke ... po polsku bo nie kumam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Same iszmery co tu się dzieje :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Bo jeżdżenie serią jest nudne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Też jestem tego zdania :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 ja także Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 ale ten projekt nie jezdzi i nie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 A Ty piszesz o mim aucie czy tematy Ci się pomyliły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 niebieskie kombi w pakiecie irmiego ? aa no dobrze pisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Nie masz racji ... nie wygląda ale jeździ :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 szukaj stz w kombi to bedzie wygladać jezdzić nie jezdzi - tylko słychać ze jezdzi wpadaj pod klif jest spot zaraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Zazdroszczę tego co pod maską gdyby została na stz z 10 j z tyłu to by była petarda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Proxx no taki był plan ale jednak idę w oryginał :-) wiesz potem się znajdzie jakiś zazdrosnik co mi powie ze to jakiś ulep jest bo mam felgi nie od pary :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 7 minut temu, Krecik_Gdynia napisał: Proxx no taki był plan ale jednak idę w oryginał :-) wiesz potem się znajdzie jakiś zazdrosnik co mi powie ze to jakiś ulep jest bo mam felgi nie od pary :-) Mój to całkiem ulep z dwóch znanych firm, ale to mój ulep i mi się podoba a innym nie musi wiem, że u ciebie jeszcze to przeszkadzało w pracy także w ori też będzie pięknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 st2 nikt Ci nie wypomni że nie pasują do omy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 To sobie najwyżej kolejne kupie i założę jeśli te mi się znudzą :-p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos25 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ladna to omcia tylko szkoda ze w carawanie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Zrobione caravany też mają swój urok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krecik_Gdynia Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Ja potrzebuję kombi do pracy, tak więc nie mam za wiele do wyboru, kombi Irmscher lub kombi Steinmetz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts