Zahariah Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Witam.Do mojej Audi 80 1.8s dołączyło rodzinne autko, krążownik szos- Opel Omega Caravan. Silnik Ecotec 2.0 16V 136KM Rocznik 1999 Napęd RWD Paliwko PB+lpg Wyposazenie: -skóra -klimatronic -soczewki -elektryczne: *fotele *szyby *lusterka -centralny zamel -podgrzewane: *fotele *szyba tyl *szyba przod *lusterka *sprzyskiwacze -wielofunkcyjna kierownica -oryginalne radio -zegary z autocheckiem -drewniane wykonczenia wnetrza -fotochromatyczne lusterko -podlokietnik -podswietlane lusterka na slonecznikach -przyciemniane szyby Autko jest w niezlej kondycji jak na swoj wiek. Podloga i progi zdrowe, silnik sie nie poci i ladnie pracuje i na PB i na LPG. Ruda pokazuje sie delikatnie na lewym nadkolu i w okolicy tylnej wycieraczki na klapie, ale postaranlm sie szybko zwalczyc to cholerstwo:) Przebieg furki to 180tys km, o ile jest prawdziwy. Opel zostal sprowadzony do kraju w 2012r i pierwszy wlasciciel zalozyl mu wowczas instalacje na podtlenek gazotu LPG;) Ja jestem drugim wlascicielem w kraju:) W miare postepu prac nad Megą bede aktualizowal temat. A w planach mam zmiane grilla na bez znaczka albo siatkowy Kamei, zawias w dòł, przyciemnienie tylnych lamp, ladny feluneg albo szeroka stal. A dalej pomyslimy;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Co do grila to siatki nie zakładaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Hehe. Ostatni wypust przedlifta:) Ładnie sie trzyma:) Powodzenia w modach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts