Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 dzień dobry wszystkim, jako iż nadszedł czas na mnie postaram sie przedstawić moją czarną od samego początku takze zaczynamy streszczenie tak to wyglądało na dzień dobry z czasem lampy zostały pomalowane i założony bi xenon z q7 po jakims czasie wygladalo to tak pozniej wpadly swiatla niby do jazdy dziennej następnie zainstalowano wygluszenie nastepny etap wyciagniecie foteli ktore zostaly zawiezione do obszycia oraz renowacja boczkow czyli malowanie tych zadrapań i rownież wstawki skór pozniej zabralem sie za lampy z tylu tak aby swiecily wszystkie cztery jako pozycja oraz stop +1 a takze przeciwmglowe a po jakims czasie obszywanie foteli i schowek podążając za modą zdecydowalem sie na schowek w podsufitce z vectry. duzo roboty i spasowanie lamki z plastikiem... bo w b fl niestety uchwyty pozniej bylo szukanie przycisku od rolety az wkoncu sie udalo pozniej wpadla roleta niestety nie obylo sie bez problemow a tak wyglada po wypraniu i szorowaniu plastikow, plastiki wstawie pozniej nowa polka z roleta wstawiona plastiki tez, tylko zostalo ja podlaczyc, czyli wyciagnac radio i panel zeby pocignac kable do rolety oczywiscie pod progiem. pozniej zabralem sie za pupe obecnie zderzak udalo sie zamontowac i powoli ogarniam podswietlenie i podlaczenie kamerki. okazuje sie ze fabryczny wklad z zarowka za bardzo wystaje w nowym zderzak wiec wpadl inny patent ale nie do konca jeszcze doporowadzony do zadowalajacego stanu, ale i tak jest lepiej niz ori bo tablica przynajmniej podswietlona jest tak jak w kombi z dwoch stron:) jedno tylko foto mam jutro albo w piatek kolejna porcja fotek bo prawdopodobnie do soboty jak dobrze pojdzie wszystko bedzie ogarniete nastepnie udalo sie zakonczyc walke z hakiem ktory wylecial juz na stale razem ze wzmocnieniem:) dzieki skitan za rady odnosnie podlaczenia kamerki:) do szczescia brakowalo tylko duplexa a pozniej pan rafke przyszedl z pomoca udalo sie wkoncu skompletowac tyl i bylem zadowolony teraz juz tylko kosmetyka wiec na szybko trzeba bylo wybrac radio i wybor juz padl, zastanawiam sie pomiedzy dwoma modelami ale do wieczora mam czas i zonwu jakis czas pozniej wpadly dwa gadzety a nastepnie kolejny gadzecik na ktory dluuuuuuuuugo polowalem:D tak wiem zaraz bedzie ze koza itd ale tak musi zostac:P pozniej byl czas na silnik w miedzyczasie wydech owiniey bandazem, zamontowane syczki z be i zalozony blow off i znowu jakis czas pozniej wymiana wiatraka od coolera i tu pomogl mi ahmed kolejnym etapem bylo sie zaladowanie do auta i pojechanie do Skita ogarniac eberspacher po 7 godzinach pracy, setkach wypalonych szlugów, litrach potu... nie udalo sie go odpalic wszystko wskazuje na sterownik, ktory chyba jednak zamowie:) dzieki Skit jeszcze raz za kawał odwalonej roboty i straconego czasu:P ale teraz juz wiemy przynajmniej ze nie trzeba wszystkiego na nowo wywalac wpadly jeszcze ledy w swiatla wsteczne w miedzyczasei kolejny bajer nieustraszony w pewien jakze piekny i sloneczny dzien udalo nam sie wkoncu zabrac za wtryski przeplywke, jak dobrze pojdzie manetka wycieraczek z pokretlem czasowym, montaz drugich tweeterow i regulacja blow offa takze na razie dzialamy a co z tego wyjdzie dam znac pozniej:P pozniej kolejne fanty czekaly na przymiarke pozniej udlao sie zalozyc wtryski od e60 i zrobic program a to wszystko we Wroclawiu no i przy okazji wpadl ori uchwyt na telefon pozniej wpadla kiera irmiego i zrobione zostalo poszybie i nadszybie i dookola szybie podszybie, nadszybie, obokszybie w sumie dookołaszybie zrobione, znaczy bedzie zrobione bo juz prawie szyber dach mi sie zrobil przy uszczelce no i wpadla dokladka razem z blenda w miedzyczasei spontan na myjce z lipą no i dobior obszytej kiery 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 "https://www.youtube.com/embed/SK49GsTadIQ?feature=oembed" width="480" 5:34 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Grabarz mam pytanko odnośnie dodatkowych syczków od Be. Jak je podłączyłeś? czy zrezygnowałeś z tych fabrycznych co są fabrycznie w BFL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Mam orginalne w klamkach i od nich pociągnąłem prąd do tych z lusterkach i wszystko ładnie gra i jest duża różnica :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Gdzie montujesz z tyłu? W fabryczne miejsca? Bo ja też kupiłem kolejne syki bose i nie wiem gdzie zamontować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Ja montuje w popielniczki zakupiłem peyingi :-) Podobno jest dużo lepiej jak jest dalej od głośnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 No omega w tym kolorze i z tym wnętrzem robi robotę wiem coś o tym. Szkoda ze dałeś spojler na klapę, moim zdaniem popsuło trochę efekt, ale tak poza tym to kosa jak dla mnie. Wszystkie mody na plus a kiery to zazdraszczam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 miał być spojler bo miało być inaczej i jest kwestia gustu kiera kupiona za 50 zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Niezły bajer z tymi policyjnymi światłami, to pewnie teraz wszyscy z drogi zwłaszcza nocą zjeżdżają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 No powiem ci ze zjeżdżają :-D a nieustraszony daje rade na postoju :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trawal Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Grabarz, gdzie dostać takie lampy jak ty masz? (Chodzi mi o knight ridera i o policyjny sygnał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 44 minut temu, Trawal napisał: Grabarz, gdzie dostać takie lampy jak ty masz? (Chodzi mi o knight ridera i o policyjny sygnał Z tego co kojarze to alledrogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trawal Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 No właśnie już znalazłem Jak się odkuję to chyba sobie też taki sprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Na allegro cały zestaw zostaje tylko montaż ale chętnie podpowiem jak to zrobiłem u siebie :-D dźwięku nie ma jest sam sygnał świetlny i to parenascie funkcji:-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 20 minut temu, Grabarz napisał: Na allegro cały zestaw zostaje tylko montaż ale chętnie podpowiem jak to zrobiłem u siebie :-D dźwięku nie ma jest sam sygnał świetlny i to parenascie funkcji:-P Chyba paredziesiąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 tak troche a tu zdjecia z dzisiejszej rzezby i przymiarek zostanie tylko i az podlaczenie CDN a jeszcze znalazlem dwa zdjecia jak mieszek sobie jasny wymarzylem i uchwyt na telefon uniwersalny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Ładnie, ładnie. Tylko kredensu byś się pozbył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 a nigdy w zyciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gienio79 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 11 minut temu, Grabarz napisał: a nigdy w zyciu Kobiety lubią brąz he he he. Działaj Grabarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 zebys wiedział a slonce o tym wie wiec grzane du*y w drodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Syplo dzisiaj trochę śniegiem :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 A zaraz po odpaleniu śnieg za autem czorny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Dokładnie tak było:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szary Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 diesel muuusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Ale mój to już przesada panowie potwierdza :-D wszystko po to bo nie lubię ekologów :-D BTW sezon na golcowanie po śniegu uważam za otwarty :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts