Alvin Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Witam. To już mój 7 opel w życiu, były corsy, astry, vectry. 29 października 2015 wszedłem w posiadanie Omegi B FL rocznik 10.2002, silnik jedyny słuszny dla mnie - 3.2 v6 + automat. Przebieg 209tyś, kolor z157. Pierwsze foto po przywiezieniu do kraju z DE/ W kwestii wyposażenia to: - ori xenon - szyba solar - czujnik deszczu - lusterko fotochrom - el. składane lusterka boczne - wiadomo - 4 x el. szyby i lusterka - czarna skórzana tapicerka - radio ncdc 2013 - zmieniarka na 4CD - kolorowy wyświetlacz CID + navi - system nagłośnienia BOSE ( ileś tam głośników +wzmacniacz itd) - telefon Nokia z zestawem głośnomówiącym sterowany z radia - przednie fotele regulowane elektrycznie - tylna kanapa podgrzewana - el. roleta tylnej szyby - el. szyberdach - domykanie szyb i dachu z pilota - ori czujniki parkowania - ori felgi GM 17cali z oponami Hankook 235/45/17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Jak moja tylko inny kolor /emoticons/wink@2x.png 2x" title=";)" width="20"> Jakie plany ? Cos bedziesz modzic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 A czemu na budziku tyle czerwonych kontrolek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 KOlor jedyny sluszny srebrny Wygląda na naprawdę zadbaną. Mam te same felgi na zime, fajnie sie na nich prezentuje ale jakis mały systans by się na tył przydał. Ogólnie naprawdę ładne auto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 3 minuty temu, rafke napisał: Jak moja tylko inny kolor Jakie plany ? Cos bedziesz modzic ? Niedawno była zmiana grill'a przed: Po: Parę gratów czeka jeszcze na montaż, m.in - dokładka irmschera na przód - sprężyny -30mm Eibach prokit - elementy srebrne z wersji sport zastąpią kredens w środku - konsola pod telefon 5 minut temu, Grabarz napisał: A czemu na budziku tyle czerwonych kontrolek? bo jak widać pod obrotomierzu to zapłon tylko przekręcony, a silnik nie odpalony:) 6 minut temu, skit napisał: KOlor jedyny sluszny srebrny Wygląda na naprawdę zadbaną. Mam te same felgi na zime, fajnie sie na nich prezentuje ale jakis mały systans by się na tył przydał. Ogólnie naprawdę ładne auto:) Dzięki:) Sam byłem zdziwiony jej stanem. Wiadomo - do ideału jeszcze brakuje, ale źle nie jest. Felgi już zmieniły właściciela, na zimę wpadły struktury 16" z vectry C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Dobrze jest szkoda tylko że zamiast koloru podkład:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Sam jestes podkład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 11 minut temu, Grabarz napisał: Dobrze jest szkoda tylko że zamiast koloru podkład:-D i to jaki w metalic'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Tak trochę :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 Na dniach myślę odbiorę dokładkę ze spawania, bo była od spodu pęknięta na odcinku 3cm. Wtedy do lakiernika i chyba, mimo zimy, na aucie wyląduje. W styczniu chcę jeszcze wrzucić PU na przód, zmienić poduszki amorków i spreżyny na eibach'a. Po tym wszystkim zbieżność i można szukać fegi na lato:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Dokładka orginal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 4 minuty temu, Grabarz napisał: Dokładka orginal? tak, była wystawiona na allegro ze zderzakiem jako "zderzak omega tuning", myślałem, że laminat, ale zastnowiło mnie to czarne pod lakierem, bo laminat zwykle jest biały bądź beżowy. W Opolu to było więc się przejechałem i okazało się że ori;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Hehe. No czasem się uda takie rzadkie fanty wyrwać za sensowne pieniądze od nieświadomych ludzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Myślałem że od ciebie skit bo podobny temat miałeś :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 ja miałem laminatszera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ty miałeś a ja mam :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 modzić modzić i focić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 3 minuty temu, rafke napisał: modzić modzić i focić nie inaczej z malowaniem dokładki chciałem jeszcze poczekać, trwają poszukiwania lotki tylnej klapy irmschera, ale nie ma nic... wtedy za jedną robotą by lakiernik ogarnął dwa elementy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Zazdro dokładki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 6 minut temu, patryk2828 napisał: Zazdro dokładki. coś czuję, że będę ją musiał dobrze przykręcić, sam klej może sie oprzeć amatorom dokładek:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 2 godziny temu, patryk2828 napisał: Zazdro dokładki. Kupuj laminat jest od ręki :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Też prawda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProxX Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Zapowiada się ciekawie, dobrze, że szukasz ori części a nie zadowalasz się laminatem. Duży plus ➕. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 26 minut temu, ProxX napisał: Zapowiada się ciekawie, dobrze, że szukasz ori części a nie zadowalasz się laminatem. Duży plus ➕. oby tylko z lotką na tył udało sie tak samo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 47 minut temu, ProxX napisał: Zapowiada się ciekawie, dobrze, że szukasz ori części a nie zadowalasz się laminatem. Duży plus ➕. problem jest taki ze do efelki jest mało ori gratow spod znaku i ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts